Няма край! Напрежението в Жени ГЕРБ Благоевград не стихва!

29 Септември 2021 | 12:28
8 коментара
Политика

Напрежението в женската структура на ГЕРБ Благоевград продължава да тлее с пълна сила.

Разправията тръгна още преди дни, когато от организацията в Благоевград, възроптаха, че номинираната за член на съвета от Благоевград Елена Ташкова не е била издигана от структурата. Случилото се вбеси лидерът Бойко Борисов, който отсече, че заради разправиите в местната организация, ГЕРБ губи избори. "Хич не ми се идва при вас, да ви слушам разправиите.", отсече бившият премиер. 

Всички ние сме изключително учудени от номинацията на госпожа Елена Ташкова, защото това не е нашата номинация. Тук сме 22-ма души и никой не иска г-жа Ташкова. Никой от нас не е гласувал за нея. Кой и кога е изпратил нейната номинация, не знаем. Ние не сме съгласни с това, обяви областният координатор на женската организация Адриана Мелниклийска.

Аз ще ви отговоря. Кой, кога и къде я е номинирал си е ваша работа. Вашата организация с подобно разединение доведе до това да губим избори след избори. Вашите разправии доведоха до това. Не ми се идва, за да не ви слушам разправиите кой е по-голям. В Благоевград няма нещо, което да не сме направили. И вие губите избори, сигурно гласувате едни срещу други, коментира в отговор лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Нашите номинации бяха Адриана Мелниклийска и Росица Димитрова. Не бяхме дали одобрение за тази номинация. Затова се получи тази ситуация, каза Мелниклийска.

В крайна сметка номинацията бе прегласувана и за член на съвета бе избрана Росица Димитрова.

По този повод, дамите - активистки от партията на Бойко Борисов в областния център на Пиринско излязоха с отворено писмо, в което ясно обосновават доводите си за своето недеволство

Pirinsko.com публикува писмото без редакторска намеса

ОТВОРЕНО ПИСМО

ДО ОБЛ. РЪКОВОДИТЕЛ НА ПП ГЕРБ БЛАГОЕВГРАД
ДО ОБЛ. РЪКОВОДИТЕЛ НА ЖГЕРБ БЛАГОЕВГРАД
ДО ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО НА ПП ГЕРБ БЛАГОЕВГРАД
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

От няколко дни в публичното пространство се разпространяват „новини“ и „позиции“, свързани с ЖГЕРБ Благоевград.

В тази връзка Ви молим да обърнете внимание и на нашата позиция, на жените, провели десетки инициативи през годините. Жените с доказан професионален опит и силно развит майчински инстинкт, благодарение на който сме печелили избори и сме реализирали победи за европейското развитие на страната и прекрасния ни Благоевград.
В структурата на ЖГЕРБ Благоевград никога не е имало, няма и няма да допуснем разединение. Съсловната организация категорично се разграничава от лицето Елена Ташкова и всички нейни постъпки, действия и медийни изяви.
Същата собственоръчно и доброволно подава заявление за отказ от председателското място, което заема като общински ръководител, с което съгласно Правилника и устава на ПП ГЕРБ, автоматично е освободена от март 2021 г. В тази връзка, припомняме на вас като ръководство, че мандатът на г-жа Ташкова отдавна е изтекъл и по никакъв начин не желаем тя да представлява структурата ни. Припомняме, че същата ни бе наложена преди години за ръководител, ние положихме максимални усилия за консенсус и разбирателство, търсехме диалог, но не получихме такъв от страна на г-жа Ташкова. Считаме че търпението, кредита на доверие и толеранса спрямо нея са изчерпани.
С всички свои действия г-жа Ташкова, уронва престижа на съсловната ни организация и на ПП ГЕРБ. Не желаем лице с доста компрометираща и спорна репутация да ни представлява на местно и национално ниво. Предстоят избори за общински и областен координатор на ЖГЕРБ, след които ще имаме легитимно избрано ръководство. В тази връзка, настояваме организирането и провеждането на този избор да се осъществи в най-кратки срокове. Още веднъж заявяваме, че по никакъв начин Елена Ташкова няма право да се изявява като говорител на структурата, молим за съдействие същата да бъде спряна.
Структурата на съсловната организация е единна, сплотена и готова за победи. Показали сме, че когато става въпрос за „битки“, ние заедно, побеждаваме. ЖГЕРБ Благоевград спазват партийна дисциплина и винаги се съобразяваме с решенията на ръководството, при спазване на Правилника и устава на ПП ГЕРБ.
На 14.11.2021 г. предстоят важни избори, които ПП ГЕРБ ще спечели с всички нас, милеещи за европейското развитие на България.
Настояваме да ни съдействате и заедно, да продължим градивната промяна за отстояване на истината и прозрачността не само в политиката, но и в ежедневието ни.
С уважение към всички Вас,
ЖГЕРБ Благоевград

Добавени коментари

Мании публикува:
30 Септември 2021 | 14:48
Мърши.
Лени е Красива! публикува:
30 Септември 2021 | 08:09
Алкохоличката адвокатка да престане да пише срещу Лени! Лени те превъзхожда във всяко отношение! Виж какво тяло има Лени, виж и краката, виж и гърдите! А сега се виж себе си!
Покажете публикува:
29 Септември 2021 | 22:30
Да си покаже теста от конкурса.
Хаха публикува:
29 Септември 2021 | 22:29
Много красива няма що. Кривогледа и проста. Това като го целунеш, целуваш к...Ра на половината град/ щото другата половина са жени/
МАГДАЛЕНА публикува:
29 Септември 2021 | 21:50
БОРИСОВ СЛЕЗНИ ДО БЛАГОЕВГРАД И КАТО ВЗЕМЕШ ЕДНА ТОЯГА ТА ПО ЕДНАТА ТА ПО ДРУГАТА ТОЯГА И ПО РОСКА И ПО ДАНА И ПО МЕЛНИКЛИЙСКА И ПО ТАШКОВА ТА ПО ХАДЖИГАЕВ ТА ПО НОВАКОВ А БЕ ИЗГОНИ ГИ ВСИЧКИ ИДИОТИ И ЗАПОЧНИ ОТ НАЧАЛО
Срам публикува:
29 Септември 2021 | 17:05
роска водоноска е най голямата интригантка и никой в герб и вейка не я иска никой разбиратели никой може да попитате работниците всички са вдигнали раце.
ЛЕНИ Е СУПЕР публикува:
29 Септември 2021 | 15:41
Лени Ташкова е най сексапилната дама в ЖЕНИ ГЕРБ Благоевград! Страхотни крака страхотка визия, страхотни токчета всеки път! Жалко че няколко мърши без визия и правят интрига!
коронавирус публикува:
29 Септември 2021 | 12:53
Ее е и, некои са си повярвали...

Добавете Вашия коментар

TOP