Няколко ранени при катастрофи в Пиринско, сред тях и бебе на 1 годинка

16 Септември 2022 | 14:21
1 коментара
Криминално
Няколко ранени при катастрофи в Пиринско, сред тях и бебе на 1 годинка

Няколко души са пострадали по време на катастрофи в Сандански, Петрич и Разлог. Сред тях е бебе на 1 година, информираха от полицията.

На пътя между Петрич и село Ръждак е станал инцидент край бензиностанция. 60-годишна шофьорка предприела завой с клата си „Сеат Кордоба“. Нарушила съответна маркировка и се блъснала в "Опел Астра". С порезна рана в областта на главата е пострадала виновната водачка от Петрич. В ударената кола е пострадало момиченце на 1 година, което било в обезопасително столче. Получило е охлузни по главата.

38-годишен водач на лек автомобил „Тойота Ярис“ е наранил 7-годишен велосипедист на улица „Славянка“ в Сандански. След удара детето си е тръгнало от местопроизшествието с велосипеда, но е установено от полицейските служители. Извършен му е медицински преглед, като не са констатирани наранявания. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На ул. „Изворите“ в Разлог автомобил „Ауди“ с 18-годишна водачка от града е излязъл в дясно от пътя и е паднал в коритото на река.

С контузни рани в областта на главата и гърдите е пострадала водачката на автомобила, а с охлузвания в областта на главата и ръцете – 16-годишно момиче, пътуващо в него. Пробите за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни.

Добавени коментари

Ба публикува:
19 Септември 2022 | 13:22
Не се научиха да карат хората и това е... никой не го е еня

Добавете Вашия коментар

TOP