Ново нападение на куче в Благоевград! 41-годишен мъж преживя кошмар на бул. "Васил Левски"

28 Февруари 2023 | 10:07
13 коментара
Общество
Ново нападение на куче в Благоевград! 41-годишен мъж преживя кошмар на бул. Васил Левски

Мъж с инициали В. Д. беше нападнат от куче на бул. "Васил Левски" в Благоевград. Инцидентът е станал вчера следобед, съобщиха в резакцията на Струма ком близки на пострадалия.

41- годишният мъж е закаран веднага на преглед в Спешно отделение на МБАЛ Благоевград. Медици обработили раната и му направили инжекция против тетанус. Според разказа му, кучето го връхлетяло, докато вървял спокойно по улицата. Захапало го за крака и го съборило на земята, след което продължило да хапе. Свидетели се спуснали да помагат и успели да го спасят. Това е поредното нападение в областния център. 

Броят на пострадалите ежедневно се увеличава, а проблемът с кучетата не е решен. Потърпевши от кучешките атаки проведоха наскоро среща с кмета Илко Стоянов. Търси се решение , но има нужда и от законови промени, за да се намери изход от ситуацията. На фона на многото нападнати хора, зачестяват и случаите на отровени кучета.

Битката човек-куче се ожесточава в областния град и се превръща в един от основните му проблеми.

Припомняме, че на среща с граждани кметът Илко Стоянов заяви: Войната между хора и кучета трябва да бъде спряна! Община Благоевград ще санкционира жители, които хранят бездомните четириноги, но реалното решение ще бъде факт, когато има законодателни промени на национално ниво. Гражданите на Благоевград започнаха да се предпазват от исказването на кмета, за да не бъдат глобявани, че хранят кучетата и това може би е още една причина кучетата да нападат гражданите и гостите на областния град.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

ГЕРБ публикува:
01 Март 2023 | 08:11
НИЕ ОТ ГЕРБ ИСКАМЕ ПАК И ОТНОВО ДА ЗАГУБИМ ИЗБОРИТЕ В БЛАГОЕВГРАД И ЗАТОВА НОВАКОВ И САВАКЛИЕБА ГО ВОДАТ ТРЪЧИ ЛАЙИ ПО БОКАТА И СИ МИСЛЯТ ЧЕ НИЕ ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ В БЛАГОЕВГРАД СМЕ ПРОСТИ Е КАК ДА ГО ПОТКРЕПИМ КАК КАТО ОБИКОЛИ ДЕСЕТ ПАРТИИ КАК КАТО ХОДИШЕ НА ПРОТЕСТИТЕ В СОФИЯ И ВИКАШЕ ПО НАС МУТРИ И ОСТАВКА ТА ЗА ТОЯ ЛИ ЩЕ ГЛАСУВАМ НЕ НИКОГА И НА ДИМИТРОВА И КАЗАХ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТОЯ ЧОВЕК ТОЙ ЛЪЖЕ И ОБЕЩАВА КАТО ПАСКАЛЕВ А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ СЕ ПРОВАЛИ С ЕЛЕМЕНТАРНИ ПРОБЛЕМИ В БЛАГОЕВГРАД НЕ БИЛО КУЧЕТА НЕ БИЛО ПИРИН
Кафявия е чао Корона чао публикува:
01 Март 2023 | 06:04
Кафявия се издъни циганските му лажи немат край тръчи и лаже като циганин. В грамада иди на трълата при чайнико и слушайте хората що говорят за мангала и кучетата.
Аладин публикува:
28 Февруари 2023 | 21:24
Аз живея на ул. В.Левски. ВНяма никакви кучета.има само едно на Страцин в двор и едно дребосъче,което излиза отвън пред къщата отвреме навреме. Това е пълна измишльотина.Как пък все вас нападат. стига вече с тия лъжи.Не си търсете повод да ги тровите. И кмета не ев правомощията да издава такива разпоредби. Срам за него,че е юрист.
иво публикува:
28 Февруари 2023 | 21:12
Кмета постоянно повтаря, че от него нищо не зависи. Точно затова октомври ше си изберем кмет, от който нещо зависи.
venci публикува:
28 Февруари 2023 | 19:57
kmeta kazval ne zavisi ot nego e ot koi zavisi be kmete ot koi namraziha go celiq grad na toq kmet.
Stanislav публикува:
28 Февруари 2023 | 17:29
Ostavka na kmeta, 4e e izdal mnogo glupava zapoved. Ako ku4etata ne se hranqt 6te stavat po-agresivni i 6te napadat pove4e hora. Ostavka na glupaviq kmet.
Екатерина публикува:
28 Февруари 2023 | 17:16
Този кмет превърна Благоевград в най-западналия град.
Надежда публикува:
28 Февруари 2023 | 14:32
Законите са ни достатъчно добри - няма кой да ги изпълнява на местно ниво.В Бургас и Стара Загора , както и в Пловдив работи национална програма за справяне с този проблем,има наредби и правилници. Има ги и тук, но само на хартия.И после проблемите от болната на здравата глава.При толкова новоназначени в общината.
Сашо публикува:
28 Февруари 2023 | 13:28
Илко, ОСТАВКА!!!
Зоя публикува:
28 Февруари 2023 | 11:34
Нямаме кмет требе си човек дето мисли за народа
леко обиден публикува:
28 Февруари 2023 | 10:47
Е е е е, "нема как да стане, това не е вярно, сам се е нахапал""""
Силвия публикува:
28 Февруари 2023 | 10:35
Кучетата стават агресивни защото са гладни , хранете ги не се плашете на кмет , той октомври месец си тръгва; Хранете ги те са живи същества а озлобелите кучета кмета да се разпореди да ги приберат в приюта ,
Росен Георгиев публикува:
28 Февруари 2023 | 10:26
няма ли кой да каже на кмета да попита неговите колеги в другите градове как се справят с кучетата една стара загора няма едно куче а нашия вика няма решение. нямам думи с този кмет я опатихме.

Добавете Вашия коментар

TOP