Новият мост между град Симитли и кв. "Ораново" от днес е пуснат в експлоатация

11 Май 2022 | 18:55
1 коментара
Общество
Новият мост между град Симитли и кв. Ораново от днес е пуснат в експлоатация

Новият мост между град Симитли и кв. "Ораново" от днес е пуснат в експлоатация. След месеци чакане и дългогодишна битка на кмета Апостол Апостолов и народния представител Стефан Апостолов, вече може да се похвалим с нов, модерен, отговарящ на всички европейски изисквания, мост.

Голям принос за отварянето на моста имат и всички жители на община Симитли, които излязоха на два многолюдни протеста, с което показаха на институциите, че в нашата община живеят обединени и единни хора!

По-рано днес в Симитли пристигна Държавна приемателна комисия, която извърши инспекция на мостовото съоръжение над река Струма. При нея не бяха установени никакви проблеми и пречки - движението на моторни превозни средства по моста да бъде разрешено.

До следобедните часове бяха оформени и подписани последните документи, което позволи мостът да бъде пуснат, съобщават от пресцентъра на община Симитли.

Добавени коментари

Браво публикува:
12 Май 2022 | 14:30
Сега и мантинелите за с.Брежани да сложат тротоарите в с.Полето и по някоя друга улица в Симитли да се поправят и Рай.Бравоо

Добавете Вашия коментар

TOP