Нови тото пунктове в Благоевград

05 Април 2023 | 10:57
1 коментара
Общество
Благоевград
Нови тото пунктове в Благоевград

ългарският спортен тотализатор наема инфлуенсър за популяризиране на игрите. Хвърля за реклама и ремонти над 25 милиона лева. Обновяват се 218 пункта, сред които доста са в Благоевград и региона. Предвидена е сума от близо 8 милиона лева. Обявена е и обществена поръчка, в която участват десет строителни фирми.

Държавното предприятие ще инвестира 6 700 000 лева за реклама. За тези пари е предвидено да бъдат сложени общо 12 билборда в Благоевград, София и още 6 области. Също така ще бъдат създадени няколко рекламни клипа - 3D анимация. Ще има и интернет реклама, както и такава в регионални и печатни всекидневници, става ясно от регистъра с обществените поръчки.

Най-много пари са заделени за доставка и отпечатване на талони за участие в различни разновидности на моментните лотарийни игри на тотализатора. Поръчката е на стойност 11 300 000 лева, като количество на билетите е между 25 000 000 и 28 000 000 броя на годишна база през следващите две години.

Пари ще бъдат похарчени и за пазарно проучване, както и за изработка на рекламни материали като химикалки, ключодържатели, календари, тефтери, USB флашки, чаши, чадъри, футболни топки, кърпи, елечета и други аксесоари. Останалата част от обществената поръчка включва организиране на събития и популяризиране на програмата "Тото клуб". Спечелилият кандидат трябва да изпълни всичко през следващите две години.

Добавени коментари

Golyu публикува:
05 Април 2023 | 11:37
Кой стои зад всичко това??? Сумата е ОГРОМНА, явно е на "наш" човек!

Добавете Вашия коментар

TOP