Нови доброволци в ДФ „Георги Измирлиев-Македончето“

26 Септември 2023 | 15:47
1 коментара
Общество
Благоевград
Нови доброволци в ДФ  Георги Измирлиев-Македончето
16 нови доброволци вече са част от ДФ „Георги Измирлиев – Македончето“ в Благоевград. Днес те бяха приветствани от кмета Илко Стоянов. Той ги поздрави за добрия пример, който дават пред обществото.
8 от новопостъпилите доброволци са жени, а отрядът вече наброява 32 души.
ДФ “Г. Измирлиев - Македончето“ е активна структура участваща в национални учения, спасителни и неотложно-възстановителни работи при бедствия и е оборудвано с екипировка и съоръжения в съответствие с изискванията. Доброволците са част от единната спасителна система на Р България и подпомагат дейността на останалите структурни звена от системата при възникнали бедствия, аварии и катастрофи.

Добавени коментари

Калинкиии публикува:
26 Септември 2023 | 23:14
Бриндо, защо си заключил коментарите под материала за мушмуроците от бсп , което вече е ЕТ бош И ко! От тези приятели на дрогата и на алкохола няма да влезе нито един в общинският съвет! Нито един от тези на снимката не са работили за бсп, но това е без значение, след като са решили да закриват тази организация в Благоевград. По голямо дъно от това в бсп Благоевград не е имало! Лека нощ другари некадърници....

Добавете Вашия коментар

TOP