Нови 14 длъжници на хазната попълниха „черния“ списък на община Разлог

23 Октомври 2017 | 07:20
0 коментара
Общество

Още 14 длъжници на общинската хазна в Разлог допълниха списъка на лицата с неуредени публични задължения. Имената на длъжниците бяха публикувани на сайта на общината и закачени на таблото в дирекция „Приходи“. Мярката цели да провокира неизрядните данъкоплатци да се активизират.

Сред поредната порция длъжници е „Секюър Файненс България“, представлявана от великобританеца Уилям Гавин Рос. Справка в Търговския регистър показва, че дружеството е регистрирано през 2007 година с цел извършване на търговска дейност, със седалище и адрес на управление в Разлог. В списъка са и „Радине Транс“ ЕООД, представлявана от Богдан Крумов, ЕТ „Владислав Маринов“, „Зета Партнарс“, представлявана от Силвия Пенева, и други.

Сред длъжниците има и фирми от региона, чиито представители са гръцки граждани, но със седалище и адрес на управление в разложкото село Горно Драглище. Това са „Елас Транс“ ЕООД, представлявана от Михаил Михайлидис, и „Александър Транс 1“ ООД, представлявана от Антониос Мигкас.

От община Разлог коментираха, че не липсата на средства е причината за непогасяване на задълженията, а просто отказ да се издължават навреме, защото в „черния списък“ има и хора с големи финансови възможности.
С новия списък на длъжници броят на официално публикуваните на страницата на община Разлог съобщения по чл. 32 става 26. Струма

Добавете Вашия коментар

TOP