Нова порция луд сексапил от Бояна Шарлопова, запали пожар с това (ВИДЕО)

30 Януари 2024 | 23:37
2 коментара
Хайлайф
България
Нова порция луд сексапил от Бояна Шарлопова, запали пожар с това (ВИДЕО)

Преди седмица Бояна Шарлопова нагорещи мрежата с горещ кадър от екзотично местенце, което е избрала, за да избяга от студа в България и да си подари незабравима ваканция. Ето, че вече е далеч по-щедра с кадрите, а сексапила й предизвика нещо страшно сред последователите й.

Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов, която трябваше да демонстрира силен дух и издръжливост пред серията от изпитания, които животът й поднесе, се е отдала на тотален релакс под жарките слънчеви лъчи на Филипините и не спестява нито детайл в профила си.

"Най-обичам да откривам нови места и да се запознавам с нови култури. Филипините повторно ме повикаха, за да ги открия по различен начин. Дива природа, острови извън туристически пренаселените и топло и любезно отношение на местните, винаги усмихнати, те посрещат живота с танцова стъпка и много песни", пише под серията си от горещи фотоси блондинката.

Очаквано под кадрите си, Бояна Шарлопова се радва на десетки комплименти - за фигурата, сексапила и излъчването си. Не са рядкост и неприличните предложения, които получава, но и на които никога не отговаря.

За Шарлопова тежестта от известността понякога надделява дотолкова, че й се иска да избяга надалеч, където никой не я познава - и както виждаме, открива точно такива местенца, за да се развихри истински. А кой е зад фотообектива, все още е загадка./show.blitz.bg

източник:show.blitz.bg

Добавени коментари

Golyu публикува:
08 Февруари 2024 | 15:04
На последната снимка се вижда, КОЛКО ШИРОКА П0ТКА има!
Поебльото публикува:
31 Януари 2024 | 11:19
На тази шунда и се е.бе, че две не вижда!

Добавете Вашия коментар

TOP