Нова облагородена градинка радва жители и гости на Добринище

20 Ноември 2020 | 13:51
1 коментара
Общество

Жителите и гостите на Добринище вече могат да се радват на новата и облагородена градинка. Средствата за новия зелен кът за отдих са отпуснати от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда към Министерството на околната среда и водите.

„Създаването на зелена среда, енергийната ефективност и благоустройството са от изключително значение за развитието на общините. В момента продължават строително-ремонтните дейности и по сградата на кметството в Добринище, която се санира по ПРСР 2014- 2020г. Покривът вече е подменен, приключва и полагането на изолация. В село Места сградата на кметството също се санира. И там строителните дейности навлизат във финален етап.По проект „Подобряване на енергийната ефективност на административни сгради на територията на Община Банско“ се ремонтира и сградата на общинската служба „Земеделие“ в града, където ремонтът приключва.

Общата стойност на субсидията за новия облик на трите обществени сгради е близо 469 000 лева, а средствата са осигурени от Държавен фонд “Земеделие”

Добавени коментари

Механа ,,Бабуч” публикува:
20 Ноември 2020 | 14:19
Здравейте , скъпи приятели на механа ,,Бабуч” - Добринище . Времето напредва , а заедно с това наближава и любимият ни студентски празник . С удоволствие Ви съобщаваме , че на 7 декември гост на механа ,,Бабуч” ще бъде оркестър ,,Стефчо Бенд” , който ще Ви забавлява цяла вечер с богата програма и празнично настроение .Не забравяйте , че неповторимата вечер се дължи на весел оркестър и богата трапеза . Очакваме Ви ! За Вас механа ,,Бабуч” предлага тристепенно меню - ,,Селска” салата , последващо основно ястие , а за завършек - домашна торта . Освен вкусни ястия , вашият куверт включва 50 грама твърд алкохол ( полска водка ,,Ostoya” или уиски ,,Jameson”) , комбиниран с минерална вода и безалкохолно. Цена:39.99лв. За да направите своята резервация , може да се свържете с управителя на механа ,,Бабуч” на телефон : +359 89 3927878 Механа ,,Бабуч” ви уведомява: при нас всичко е чисто и дезинфекцирано, за разлика от повечето заведения в Банско като Мацурев хан и Молерите. Елате и се уверете сами!

Добавете Вашия коментар

TOP