Нова инициатива на Американския университет дава възможност на гимназисти да станат част от живота на кампуса

14 Март 2022 | 10:30
0 коментара
Общество
Нова инициатива на Американския университет дава възможност на гимназисти да станат част от живота на кампуса

Между първи и трети април Американският университет в България (АУБ) ще посрещне тридесет мотивирани гимназисти от цялата страната, които искат да научат повече за живота в университета.

В рамките на три дни избраните деветокласници и десетокласници ще имат възможността да станат част от живота на кампуса и лично да усетят какво е да бъдеш студент в АУБ. Те ще имат уникалния шанс да учат заедно със студентите, да присъстват на техните лекции, да се включат в различни студентски дейности, да видят какво е истинско студентско парти или казано накратко – да преживеят пълноценно „Пътешествието на Грифона“. Грифонът е митологично същество, което притежава елементи както на лъв, така и на орел и е официалният талисман на АУБ.

Желаещите да се включат в инициативата гимназисти трябва да се регистрират до 17 март на този линк. Представители на университета ще се свържат с всички регистрирали се, за да уговорят час за интервю. За да участват в „Пътешествието на Грифона“, гимназистите трябва да предоставят разрешение от родителите си.

Университетът поема настаняването и храната на участниците и ще предложи помощ за организация на настаняването на родителите, които биха искали да се присъединят към учениците.

Добавете Вашия коментар

TOP