"Нова Броудкастинг груп" стана "Инвеститор в обществото"

26 Февруари 2016 | 08:50
0 коментара
Общество
Нова Броудкастинг груп стана Инвеститор в обществото

Държавният глава Росен Плевнелиев връчи призовете в категорията „Инвеститор в обществото“. Носител на голямата награда в категорията е „Нова Броудкастинг Груп“ АД за проекта „Промяната“ за по-добро бъдеще на децата в България, съобщиха от Президентсвото.

Финалистите в проекта са осигурили през 2015 г. по-добър живот на 545 деца у нас, а през 2016 г. планират да реализират активности за по-добър живот на над 1000 деца.

Втора и трета награда за „Инвеститор в обществото“ президентът връчи на „Райфайзенбанк България“ ЕАД и „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД.

Конкурсът отличава компаниите с най-сериозен принос

към корпоративната социална отговорност в България и се провежда за тринадесета поредна година.

Вие сте социално отговорни, иновативни

и показвате, че и големите, и малките могат да допринесат чрез доброволчество, дарителство и социалноотговорна дейност, обърна се президентът Плевнелиев към представителите на отговорния бизнес в България.

Участие в тазгодишното издание на конкурса взеха рекорден брой участници и проекти в общо пет категории.

"Всички ние сме част от клуба на тези, които вярваме, че България може да бъде добро място за правене на бизнес". Това заяви президентът Росен Плевнелиев  на церемонията за връчването на Годишните награди за отговорен бизнес за 2015 г. на Българския форум на бизнес лидерите. 

 

 

Редактор:

Добавете Вашия коментар

TOP