Нов респиратор за МБАЛ-Благоевград

19 Юни 2020 | 16:40
0 коментара
Общество

Днес МБАЛ Благоевград получи дарение  - нов респираторен апарат „Филипс". Уредът е закупен със средства от благотворителната кампания „ЗА ДА НИ ИМА", организирана от ТВ „Дартс" и подкрепена от всички местни медии.

Респираторът „Филипс" е последно поколение медицинска апаратура. Той може да се използва и стационарно, и мобилно. Батерията му издържа 7 часа в режим на работа.

Представителят на фирмата доставчик за България - д-р Димитър Симов, лично предаде апарата на директора на болницата - д-р Огнян Митев, и даде кратко разяснение за спецификите и ползите на този модел респиратори.

Д-р Огнян Митев благодари за направеното дарение, като уточни, че болницата за първи път получава респиратор от такъв висок клас.

Пълен отчет за изразходваните средства, както и фактурите за закупуването на апаратурата, ще бъдат представени утре, обявиха дарителите. Пълна информация ще бъде качена и на сайта на кампанията: www.zadaniima.com.

Иницаторите на благородната кауза благодариха и на всички свои колеги от местните медии за подкрепата, която им оказаха с разпространяването на кампанията, както и на всички участвали граждани, фирми и институции.

Още веднъж доказахме, че заедно можем всичко.

ЗА ДА НИ ИМА!

Добавете Вашия коментар

TOP