Нов паркинг, алеи, барбекю на открито - част от новата визия на градския парк в Симитли

13 Юни 2017 | 18:24
0 коментара
Общество

Община Симитли облагородява градския си парк. Оазисът, който от години е любимо място на малки и големи симитличани  и гости на града, до дни променя своя облик. В момента текат ремонтни дейности по пътя, който води до градския парк и до плажа.

За удобството на всички посетители и за подобряването на пребиваването в парка, общинското ръководство предвижда нов паркинг и алея за разходки. За по- спокойното пребиваване на всички малки и големи, общината покрива течащата вода, която преминава през центъра на парка. Скоро всичко ще бъде една красива  тревна площ без опасност за децата.

Множеството атракциони за малчуганите са абсолютно безопасни и привличат много майки с малките си наследници в парка - емблема на града. Тенис игрища, баскетболни кошове, фитнес на открито, футболно игрище с изкуствена настилка, рампа за скейтборд и колела са част от приятните кътове, обособени в градския парк на Симитли за всички желаещи да спортуват.

Барбекю на открито, а скоро и ново заведение, което да задоволи вкуса на всеки дошъл да спортува или прекара приятно няколко часа сред природата очакват всички посетители.

Добавете Вашия коментар

TOP