Нов общински съветник ще положи клетва в ОбС Благоевград

23 Октомври 2017 | 14:34
0 коментара
Политика

Нов общински съветник се очаква да положи клетва на предстоящата сесия на Общинския съвет в Благоевград.

Това ще стане този петък – 27 – ми октомври, когато на мястото на Васил Александров от ПП "Партия на зелените", ще се закълне Стефчо Гръчки.

Общинските съветници ще гласуват и предложение относно одобряване на допълнителна субсидия от 350 000 лева на ОФК „ПИРИН”.

В дневния ред на предстоящата сесия са включени предложения за обявяване на публичен търг с тайно наддаване за продажба на пет общински поземлени имота в Благоевград, както и на двуетажна масивна сграда- Битов комбинат в  с. Падeш.

Общинските съветници се очаква да приемат Годишен план за ползването на дървесина в горските територии, собственост на Община Благоевград за 2018 година, както и ползване с промяна на предназначението на имот в местността “Ширината”, землището на с. Делвино от „пасище, мера“ за „резервоар за питейна вода“ на “Водоснабдяване и канализация” ЕООД Благоевград.

На предстоящото заседание на ОбС ще бъдат разгледани няколко предложения за наименуване на нови улици в гр. Благоевград, както и предложението за преименуване на Благоевградска професионална гимназия в Благоевградска професионална гимназия „Ичко Бойчев“.              

Добавете Вашия коментар

TOP