НОСТРАДАМУС ЗА 2023 г.: Чакат ни Трета световна война и канибализъм

24 Декември 2022 | 14:40
1 коментара
Любопитно
НОСТРАДАМУС ЗА 2023 г.: Чакат ни Трета световна война и канибализъм

Световна война, канибализъм и космически мисии се твърди, че вещае легендарният пророк Нострадамус.

Френският астролог, който е роден като Мишел дьо Нострадам, прави множество предсказания, преди да умре през юли 1566 г., като се твърди, че повече от 70 процента от неговите пророчества са се сбъднали.

Според експерти, дешифрирали неговите четиристишия, той е предсказал възхода на Хитлер, кацането на Луната и пандемията от COVID-19, пише „The Sun“.

Вдъхновяващи подаръци за любими хора!Edna.bg

[Вдъхновяващи подаръци за любими хора!]

Сред хилядите му загадъчни пророчества се смята, че има и такива, които смразяващо описват как точно ще свърши нашият свят. Ето какво ни очаква през 2023 г. според френския гадател:

Катастрофа на мистериозна мисия на Марс

Състезанието за колонизиране на Марс се води от Илон Мъск, но Нострадамус прогнозира, че то може да претърпи забавяне през следващата година. Основателят на Space X каза, че хората дори могат да кацнат на Червената планета до 2029 г. Но Нострадамус е предсказал, че през 2023 г. този график може да се отклони от курса. Според френския мистик ще има "небесен огън и светлините на Марс ще изгаснат".

Канибали, бродещи по Земята

Гадателят има мрачна прогноза за света в момент на растящи цени на храните. Хората ще започнат да предприемат отчаяни мерки, за да оцелеят, включително прибягвайки до канибализъм.

„Медът ще струва много повече от восъка за свещи. Житото ще е толкова скъпо, че човекът ще яде ближния си“, каза Нострадамус.

Трета световна война

Нострадамус тревожно прогнозира по-голям конфликт, който може да произлезе от войната в Украйна.

„Седем месеца Великата война, хора мъртви от зли дела“, пише той.

Някои експерти обаче смятат, че става въпрос за конфликта между Китай и Тайван, който заплашва да въвлече и Съединените щати в ужасяваща ядрена война.

Нов папа

Нов папа, който да наследи Франциск, е сред прогнозите, направени от Нострадамус за следващата година. Франциск ще бъде последният истински папа и този, който заеме неговото място, ще създаде скандал, казва мистичният французин.

Нов световен ред

В своите писания Нострадамус говори и за новия съюз на две велики сили. Интересно, че той казва, че това ново разпределение на силите ще бъде между силен и слаб мъж или дори между мъж и жена.

Добавени коментари

аскет публикува:
25 Декември 2022 | 12:47
Докато не започнат арести на болни мозъци-списвачи,редактори и собственици на сайтове,като вас,за такива анормални глупости,човешкото безумие няма да престане.Отвращавам се от вас,вие дето написахте този пасквил.Нормални ли сте,или не?

Добавете Вашия коментар

TOP