Номинираха кандидат-депутати от Благоевград

14 Август 2022 | 17:35
1 коментара
Политика
Номинираха кандидат-депутати от Благоевград

Социалисти направиха емоционални изказвания по време на конференция за избор на кандидат-депутати. Някои от тях дори заявиха, че няма да гласуват за БСП, тъй като са обидени от лидерката Корнелия Нинова.

Куражът явно им дойде след приетата преди седмица декларация от благоевградската организация, внесена в НС на БСП. В нея се изразява остро несъгласие с определеното второ място в листата за професор Георги Михайлов, след водача в Пиринско Корнелия Нинова. Предприети действия до момента няма.

На заседанието днес издигнаха кандидатурите на Крум Палапулов, Веселин Христов, Иван Станчев, на партийния председател Любен Милев. Номинирани бяха още Ваня Маникатева, Мария Захова. Предложени бяха Кристиан Вигенин и Корнелия Нинова.

Най-много гласове получиха Пандев, Палапулов, Милев, Нинова и Станчев. Ваня Маникатева и Мария Захова си направиха самоотвод.

Предстои номинираните да се представят пред Областен съвет, съобщиха за Еновина. Кой ще представлява Благоевград ще стане ясно след окончателната подредба на листата за 48 парламент.

Добавени коментари

Общината публикува:
14 Август 2022 | 22:51
Стара снимка и лош информатор! Дрън, дрън... Нищо общо с истината! Пандев и Милев са първите в класацията, Палапуов и Веско са с по ТРИ гласа!

Добавете Вашия коментар

TOP