Нинова за Христо Иванов: Седеше в лодката пред Сарая, а после легна в скута на Пеевски. Падение!

22 Февруари 2024 | 21:01
0 коментара
Политика
България
Нинова за Христо Иванов: Седеше в лодката пред Сарая, а после легна в скута на Пеевски. Падение!

Унищожителен коментар за Христо Иванов направи лидерът на БСП Корнелия Нинова след развихрилите се страсти в некоалицията.

 

"Христо Иванов, който седеше в лодката пред сараите на Доган се оказа, че седи в скута на Деля Пеевски и договаря главен прокурор. Такова морално падение и политическо лицемерие едва ли сме виждали", изтъкна Нинова. 

 

"Виждате какво се случва днес - нещо, което сме ви повтаряли 9 месеца - тези хора се събраха само за постове, за пари, за власт и разпарчатосване на държавата, започват от вътре да си вадят кирливите ризи един на друг, мафията започна да се самоизяжда", този коментар за нестихващото напрежение между управляващите партии направи лидерът на БСП Корнелия Нинова. 

По думите й тази сглобка е "ненормална и нелогична" още от самото начало. 

 

Според Нинова БСП е единствената формация, която не участва в сглобка, договорки и е реална алтернатива.

Тя е на мнение, че Кирил Петков се е оказал прав като е казал, че задкулисието стои на първия ред в парламента. "Много ми е интересно къде седи Борисов, ако скута на Пеевски е бил зает от Христо Иванов", отсече Нинова.

"Нищо в държавата не върви - администрация, бизнес, притеснени хора от цена на водата и на мобилните оператори. Единственият изход е оставка и избори 2 в 1 - предсрочни парламентарни избори заедно с европейските избори", категорична бе тя.Епицентър.бг

Добавете Вашия коментар

TOP