Нинова: ПП и ДБ нито могат да продължат да управляват, нито да се самосвалят

24 Юни 2023 | 08:28
0 коментара
Политика
България
Нинова: ПП и ДБ нито могат да продължат да управляват, нито да се самосвалят

Цялата държава стана заложник на спасяването на Борисов и лакомията за власт на ПП - ДБ, заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

 

Тази калиция няма нито законодателна, нито управленска програма, подчерта като доказателство лидерът на БСП.

 

Позволете ми да направя една прогноза, досега прогнозите ни се сбъдват. ПП и ДБ са в такава ситуация, че нито могат да продължат да управляват, защото ГЕРБ ДПС и "Възраждане" вземат решения. Те не могат вече и да се самосвалят. Дори да подадат оставки, това правителство няма да падне, защото ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" ще гласуват против .

 

Това правителство ще съществува, докато тази нова паралелна държава не го реши. Кирил Петков вече не взима решенията. Това каза в предаването "Лице в лице" по bTV Корнелия Нинова.

 

Според нея  "когато лакомията и глупостта се съберат на едно място, катастрофата е гарантирана". Докарали се до ситуация: отпред змия, отзад - магаре, или ни напред, ни назад. 

 

Ще стоят там, докато задкулисието реши да ги държи, е анализът на Корнелия Нинова.

 

Искат борд? Те вече са зад борда, коментира Нинова едно от сдемте предложения на ПП - ДБ към ГЕРБ - СДС. То е да се формира борд от представители на двете партии, където да се съгласува всичко.

 

Докато течеше спорът по отстраняването на Гешев Борисов дори не идваше на работа. Сега се върна в обичайната си форма и взе да пуска плоски шегички, каза Нинова.

 

Чрез решенията на ВСС се потвърди, че политиците се намесват в съдебната власт - не може едни и същи хора три пъти да си сменят мнението по един и същ въпрос, посочи лидерът на БСП.

 

Съдебната реформа приключи. Целта беше да се спаси имунитетът на Борисов, смята тя.Епицентър.бг

 

Очаквайте подробности!

Добавете Вашия коментар

TOP