Нинова: Откъде накъде Борисов реди служебния кабинет

16 Април 2024 | 07:05
1 коментара
Политика
България
Нинова: Откъде накъде Борисов реди служебния кабинет

"Чухте ли Борисов? Директно заплаши служебния премиер Главчев, че ако не уволни външния министър "ще направя да се съобрази впоследствие". Сега да видим дали премиерът ще изпълни нареждането. Борисов заяви още, че ГЕРБ носи отговорност само за министъра на отбраната".

Това коментира във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Добави, че е предлагал Асен Василев и Мария Габриел да останат в служебното правителство!", продължи Нинова.

"На кого и в какво качество лидер на партия предлага и преговаря за кадровите назначения в служебния кабинет, който трябваше да проведе честни избори равно отдалечен от всички партии!? Някой има ли още съмнения чий е този уж служебен кабинет?", запита Нинова.

"Току-що Борисов призна, че е негов. Редил го, договарял го е, нарежда му, заплашва. Този човек е в основата на задкулисието и паралелната власт в България. Виновни за завръщането му са ПП-ДБ. Нека тези, които искаме да се сложи край на този модел на управление, се обединим и го прекратим", обяви Нинова.


 

Добавени коментари

Мнение публикува:
16 Април 2024 | 17:28
Тоя идиот докато някой не го гръмне няма да спре да събаря държавата!!! В Америка стрелят по президенти-тука никой не може да се справи с тоя въшкар?! Толкова ли е мощен или ние сме прости та му даваме да ни се качва на главите и да ни мачка тъкъв един боклук пораснал с мазани филии с мас.

Добавете Вашия коментар

TOP