Николина Чакърдъкова за инцидента със зет й Симеон Бакалов: Нека законът да определи наказание за всеки един от деятелите

29 Август 2023 | 13:57
1 коментара
Общество
Благоевград
Николина Чакърдъкова за инцидента със зет й Симеон Бакалов: Нека законът да определи наказание за всеки един от деятелите

Моето име бе намесено в инцидент, който се е случил през нощта в събота срещу неделя. Осъждам остро такива постъпки, те са недопустими за нашето общество. Това казва в изявление известната певица Николина Чакърдъкова по повод инцидента, в който бяха наранени с нож трима мъже в заведение в село Балдево от Симеон Бакалов.

 

„Нека органите на реда да предприемат необходимите мерки и законът да определи наказание за всеки един от деятелите. Всеки носи последствия за своите действия.

Искам да заявя, че едно от лицата, замесени в конфликта – Симеон Бакалов, е мой бивш зет и са разделени с моята дъщеря Мария. Всеки конфликт има две страни и се надявам правоприлагащите органите да установят реалната виновност на двете страни в конфликта”, се казва още в позицията на известната певица.

Добавени коментари

Никола Тодоров публикува:
31 Август 2023 | 01:01
За теб, която окраде жълтите стотинки на фолклорните изпълнители от дупотопната ти телевизия, никога не е имало закони и без никакъв срам си застанала, тука, да се правиш на интересна и много скромна, пред читатели на сайта. Не те е срам.

Добавете Вашия коментар

TOP