Николина Чакърдъкова готви нов мега проект с Азис?

17 Март 2024 | 10:35
1 коментара
Любопитно
Благоевград
Николина Чакърдъкова готви нов мега проект с Азис?

Великата народна певица се оказа голяма фенка на Азис, писа Топ Преса преди време. Гласовитият певец взриви социалните мрежи с неочаквания си прилив на любов към Николина Чакърдъкова. Как се стигна до това? Също толкова неочаквано, народната певица се появи на участие на Азис. Явно връзката между поп-фолк и фолклор е неразривна!
Ромският славей публикува в Инстаграм профилът си кадър, на който и двете легенди позират прегърнати и цитира с невероятно милите думи:

 

„Толкова много я обичам! Снощи на участието ми получих най-страхотната изненада.Беше дошла да ме слуша великата Николина Чакърдъкова.Красива, усмихната, с убийствено зареждаща енергия! Голяма чест за мен! Благодаря!“ След тази изцепка на краля на поп фолка, тръгнаха мощни слухове, че двамата замислят да реализират свой общ проект. Самият Азис не спира да доместрира любовта си към автентични фолкор. В профилите си в социалните мрежи не веднъж се е включвал акапелно да изпълнява нещо народно. От друг астрана пък клюкарите наблюдават тотална промяна и в примата Николина.

 

Тя става буквално Неузнаваема! Светските хроникьори са категорични тя смени лицето си

Николина, видимо освежена е уголемила устните си, макар и с малко количество филър, но все пак забележимо. Народната певица има и чисто нови скули, много по-структурирани от натуралните й, както и зъбни фасети, по-бели и подредени дори от тези на футболиста Благой Георгиев-Джизъса. Фолклорната звезда Николина Чакърдъкова  е залитнала сериозно по пластичната хирургия и разкрасителните процедури. Гласовитата певица обаче е сред малцината известни личности у нас, които не крият, че прибягват до услугите на пластичната хирургия, и още преди 10 години призна, че се е оперирала при прочутия д-р Енчев, чиито клиентки са всички фолк звезди и манекенки. Това според познавачи е ясен знак че певицата ще скочи в нещо ново и слуховете за общ проект с Азис нищо чудно да се окажат верни.  Така както прези време се оказаха верни слуховете за вливането на семейството и в политиката. Всичко тръгва от президента Първанов, както се знае. Той преди време направи пореден щедър жест към любимата си певица Николина Чакърдъкова. С неговата благословия дъщерята на фолклорната звезда, която също е изпълнителка на народни песни, прави рязък завой в кариерата си и нагазва в политиката. Мария Чакърдъкова бе е кандидат за общински съветник в родния си Гоце Делчев от редиците на лявото обединение „Левицата“. Кандидатурата й била препоръчана лично от бившия държавен глава, чиято формация АБВ също е част от „Левицата“, издават съграждани на Чакърдъкови. „Смятам, че за да може един артист да бъде на сцената трябва да има много качества, не само талант, затова всичко което съм научила през годините ми помага много в работата“ казва Мария.

 

Преди години самата Николина също беше кандидат за общински съветник и дори кандидат нероден представител от партията на експрезидента. С него ги свързва силно приятелство още от годините му в активната политика. Чакърдъкова е пяла на редица негови мероприятия, лични празници и поводи. Македонският славей не обича да се хвали с близостта си с Първанов в интервюта, но не отрича, че често се виждат и чуват.

 

„Аз имам много приятели и се радвам, че нашата, народна музика е ценена от много хора – някои известни, други не толкова. С г-н Първанов се чуваме по празници и да си честитим новите внуци. Тази професия ми е дала възможността да се срещна с много и различни личности, да разширя кръгозора си, да обменяме идеи. Живея в Гоце Делчев, далеч от суетата, имам приятели, с които сме повече от 35 години заедно, имам приятелки, с които обичам да пътешествам, имам приятели, с които работя, има и такива, които са по-популярни. С всеки мога да разговарям, да намеря обща тема“, коментира  тогава Николина. Така че около името и изненадите не са рядкост./toppresa.com

Добавени коментари

Никола Тодоров публикува:
17 Март 2024 | 20:42
Господи слез и си събери вересиите. Оставила сега некадърната ѝ щерка да завие в дует д Джорджано, който е светлинни години по-талантлив от нея и всичко е точно.

Добавете Вашия коментар

TOP