Николай Тролиев: Бойко Борисов да каже покровителствал ли е този канал за трафик на хероин в Европа

13 Ноември 2021 | 07:46
2 коментара
Общество
Николай Тролиев: Бойко Борисов да каже покровителствал ли е този канал за трафик на хероин в Европа

Бойко Борисов да каже покровителствал ли е този канал за трафик на хероин в Европа. Попита Николай Тролиев от село Самуилово община Петрич, който направи сензационни разкрития със снимки и документи за дейността на мафиотската банда на българският Пабло Ескобар - Огнян Атанасов от Тополница, който ръководи дълги години Международен трафик на Хероин по трасето Турция, Гърция, България и Европа.

Бойко Борисов да каже покровителствал ли е този канал за трафик на хероин в Европа. Това каза Николай Тролиев след като разкри 

Петрич меката на дрогата. Пътят на хероина минава през България Балканският маршрут, от който е част и България, е един от четирите основни за доставката на хероин в Европа.

Докладът „Пазарите на наркотични вещества 2019 г.“ очертава широкообхватното въздействие на пазарите на наркотични вещества в Европейския съюз върху здравето и сигурността. В документа, изготвен от Европейската агенция по наркотиците (EMCDDA) и Европол, е отделено специално място на основните европейски маршрути за трафик на един от най-опасните наркотици в света – хероин Основните маршрути използвани за трафик на хероин до ЕС зависят от състоянието на транспортна инфраструктура, правоприлагаща дейност и геополитическата стабилност.

Балканският маршрут е основен за трафика на хероин в Европа. Той тръгва от Иран минава през Турция и след това през България и Гърция или Средиземно море стига до европейския пазар. Това е един от четирите общопризнати маршрути, според публикувания доклад. Хероинът се доставя от Турция до пазарите на ЕС, като се използват три разклона на Балканския маршрут. Южният клон минава през Гърция, Албания и Италия, използвайки както морски, така и сухопътен транспорт. Централният клон минава през България, Македония, Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина, Хърватия и Словения и Италия или Австрия, главно по суша. Северният клон е от България и Румъния до Унгария, Австрия, Чехия, Полша или Германия, отново главно по суша. Наличната информация предполага, че хероинът влиза в ЕС главно чрез сухопътните гранични пунктове на България и Гърция.

В някои случаи хероинът временно се съхранява в складове в Петрич, от където тръгва към Европа.

 

Ексклузивно разкритие на Николай Тролиев от село Самуилово община Петрич за Международнен трафик на Хероин по трасето Турция, Гърция, България и Европа.

Добавени коментари

И Бойко ще каже: публикува:
13 Ноември 2021 | 10:25
"Не! Не съм покровителствал този канал! Може друг,но този - не!" А щом той казва-значи е така.Той е много "честен" вожд,защото е чел книгата.
1 публикува:
13 Ноември 2021 | 10:24
Какъв си ти бе мухльо

Добавете Вашия коментар

TOP