Николай Шушков пое ангажимент пред хората от Бело поле за изграждане на отделен път за сметоизвозващите камиони

13 Октомври 2023 | 14:28
0 коментара
Общество
Благоевград
Николай Шушков пое ангажимент пред хората от Бело поле за изграждане на отделен път за сметоизвозващите камиони

„Ще защитя в общинския бюджет, ако се наложи и на държавно ниво, изграждане на отделен, санитарен път за сметоизвозващите камиони, които сега преминават през с. Бело поле на път за депото край с. Бучино. Трябва да се има предвид, че със заработването на аеробната инсталация трафикът от сметоизвозващи коли ще се увеличи с 30-40% и той не бива да затормозява трафика в селото“. Това каза независимият кандидат за кмет на Благоевград Николай Шушков пред жителите на с. Бело поле.

Той пое ангажимент пред тях да бъдат подменени остарелите тръби на довеждащия водопровод  от Дъбрава до Бело поле.

Селото е едно от големите и най-близките до Благоевград - подредено и уютно населено място, благодарение на неговите стопани – жителите на селото. Те посрещнаха Николай Шушков с подкрепа за изборната победа, а той, на свой ред, подкрепи идеите на Борислава Георгиева - кандидат на БСП  за кмет на селото и кандидат за общински съветник.

Борислава Георгиева пое ангажименти да се осигури поне веднъж в седмицата лекар в селото; да се открие клуб на пенсионера; "забравените"  улици и тротоари да бъдат оправени; да има видеонаблюдение на възлови места в селото; читалището да се отвори към децата и младите хора. Тя бе категорична, че вратите на кметския кабинет и на нейния дом ще са винаги отворени за хората.

Николай Шушков обясни, че планира да има изнесени приемни и поне веднъж месечно да е във всяко село и във всеки квартал. Той се спря и на проблема, който тормози целия град и околностите му - уличните кучета.

„Решението е в хуманното отношение към тях и  спазването на закона. Ще бъде изграден модерен приют за бездомните животни, което може да се направи в партньорство и със съседни община; ще  заработи и програма за международно осиновяване“, каза Шушков.   

В срещата се включиха още Николай Бошкилов - водач на листата на БСП за общински съветници и Любен Милев - председател на Общинската организация на БСП, чиято листа подкрепя кандидатурата на Шушков за кмет на Благоевград с номер 74 в бюлетината. Те разясниха нуждата от силна подкрепа на листата на БСП за общински съветници, за да не бъде кметът с вързани ръце в изпълнение на предизборната програма.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Николай Шушков пое ангажимент пред хората от Бело поле за изграждане на  отделен път за сметоизвозващите камиониНиколай Шушков пое ангажимент пред хората от Бело поле за изграждане на  отделен път за сметоизвозващите камиони
TOP