Николай Костов: Очаквам да победим Пирин, Уелтън ще липсва много

16 Февруари 2024 | 21:37
0 коментара
Спорт
София
Николай Костов: Очаквам да победим Пирин, Уелтън ще липсва много

Старши треньорът на Левски Николай Костов даде пресконференция преди мача с Пирин в efbet Лига. Двубоят в Благоевград е утре, а днес наставникът на "сините" говори пред медиите след тренировката на тима.

"Мисля, че доста неща се усвоиха от футболистите. Доста от тях виждам по-решителни и с друга скорост се случва мисленето на терена. Това бяха контролни мачове, където няма такова напрежение", сподели Костов.

"Много харесвам играчите си и отношението им към тренировъчния процес. Надявам се това да промени психолгията на почитателите, на нас треньорите и всички. Изключително доволен съм, има прогрес. Нямам търпение да започне шампионата", каза още той.

"Как да нямаме амбиции за българи, обръщаме внимание на нашата школа. Това са неща, за които постоянно говорим с ръководителите. Наблюдаваме всички български футболисти, горе-долу ми е ясно кои играчи подхождат на стила на Левски и те ще бъдат под мое наблюдение", допълни треньорът.

 

start-photo.bg
26 снимки

 

След това той отговори дали очаква още изходящи трансфери: "Стига толкова, защото трябва някой и да играе. Много ще ни липсва Уелтън, той беше душата на отбора. Благодаря на публиката, че толкова подобаващо изпрати нашия любимец. Трябва да търсим негов заместник"

"Ние в момента разчитаме на колективното мислене и себеотдаване. Разчитаме на колективния дух, който да измени ситуацията в клуба. А що се отнася до изходящите трансфери, аз се радвам, че Левски е един от отборите, който нашумя с тези изходящи трансфери и това е добре за клуба", коментира Костов.

"За Пирин нямам много да ви говоря. Имахме разбора за мача, показахме на футболистите най-опасните играчи в отбора на Пирин, показали сме евентуалната им стратегия. Очаквам сериозен мач, но най-вече очаквам да победим, защото сме по-силният отбор. Очаквам да победим и да вземем трите точки от този мач", завърши наставникът на Левски.източник:Gong.bg

Добавете Вашия коментар

TOP