Николай Георгиев заявява

03 Октомври 2023 | 17:59
0 коментара
Политика
Благоевград
Николай Георгиев заявява
Научаваме, че във връзка с подкрепата на ПП ГЕРБ за г-н Николай Георгиев - независим кандидат за кмет на община Кресна, номер 69 в бюлетината за избор на кмет на община Кресна, неговите опоненти вече са започнали да разпространяват слухове и да плетат интриги.

Признаваме, че не очакваме много от тях, но да стартират кампанията си с откровени лъжи и жалко интригантство е грозно и защо да не наречем нещата с истинските им имена - обидно за избирателите в общината.

В с. Долна Градешница, например, са разпространили клюката, че Николай е поел ангажимент и след изборите община Кресна ще влезе в областната ВиК Асоциация.

НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ ЗАЯВЯВА: ДОКАТО СЪМ КМЕТ НА ОБЩИНА КРЕСНА НЯМА СИЛА, КОЯТО ДА МЕ НАКАРА ДА СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ КОЛЕКТИВНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА МОИТЕ СЪГРАЖДАНИ! ОБЩИНА КРЕСНА НЯМА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ ОБЛАСТНАТА ВИК АСОЦИАЦИЯ И ТОВА ЗАЯВИХМЕ АЗ И ПОВЕЧЕ ОТ 3 500 МОИ СЪГРАЖДАНИ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО В ОБЩИНА КРЕСНА.

Жалкият опит на моите опоненти да си играят със страховете на хората ще ги накаже в изборния ден, а долната интрига за пореден път идва да покаже на моите съграждани кой се е устремил към кметския стол в общината и какъв е стилът на управление, който възнамерява да прилага. Пази Боже от такива управленци!

Николай Кирилов Георгиев е издигнат от инициативен комитет и подкрепен за трети, пореден мандат от ПП "ГЕРБ", Коалиция "ЛЕВИЦАТА", ПП "Български възход", ВМРО - Българско национално движение!" и БСП-Кресна.

Гласувайте за Николай Георгиев с номер 69 в бюлетината за избор на кмет на община Кресна и с номер 68 за листата на местна коалиция "ЛЕВИЦАТА", ПП "Български възход", ВМРО - Българско национално движение!" #СолиденОпитСтабилноБъдещеОбединениЗаКресна
TOP