Николай Георгиев със собствена интернет страница и канал в YouTube

15 Септември 2015 | 10:15
11 коментара
Общество
Николай Георгиев със собствена интернет страница и канал в YouTube

Кандидатът за кмет на община Кресна Николай Георгиев, издигнат от коалиция "Обединени за Кресна" пусна интернет страница на адрес http://www.nikolay-georgiev.info и вече има собствен канал в YouTube.

По този начин г-н Георгиев отговаря на засиленото търсене на материали, свързани с неговото име в Глобалната мрежа и се надява да помогне на своите симпатизанти да получават гореща информация за развитието на кампанията. Страницата е изграден с технология, която позволява адаптиране към размерите на екрана на устройството на потребителя и затова може да бъде разглеждана удобно както от компютри, така и от таблети, смартфони и други устройства с интернет връзка.

 

В страницата на Николай Георгиев потребителите ще могат да намират ежедневно горещи новини за неговата кампания, актуална информация от Централната избирателна комисия за местни избори 2015, календар с предизборни прояви и събития, в които могат да се включат, печатни и рекламни материали за свободно сваляне и много други полезни и интересни неща.

 

Особено внимание в страницата е отделено на програмата за управление на кандидата и неговите видео послания към гласоподавателите в община Кресна.

 

Ако кликнете върху "Програма" в основното меню на страницата на Николай Георгиев ще получите разширен достъп до всеки поет от него ангажимент. Информацията е структурирана в четири основни направления: "Граждански права"; "Качество на живот"; "Уязвими групи" и "Културна идентичност", а потребителите могат да достигнат до конкретното съдържание с няколко клика на мишката. Прави впечатление предлаганият на избирателите ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР, в който кандидатът на "Обединени за Кресна" с подписа си гарантира реализацията в предстоящия мандат на изброените в програмата цели и неговата безусловна готовност да изпълни своята част от договора.

 

От "Послания" на основното меню, потребителите попадат в галерия, където могат да чуят и видят Николай, чрез неговите видео послания. Същото могат да направят и ако посетят или се абонират за неговия канал в платформата за видео споделяне YouTube. Наред с професионалния подход, добро впечатление прави и положеното старание да се съберат на едно място всички видео материали за община Кресна, които са излъчвани през годините

в националния ефир на България. За киноманите също е отделено специално място, като се предлага възможност да бъдат гледани онлайн филми от златния фонд на българското кино.

 

Г-н Николай Георгиев обещава да развива и доусъвършенствува своята интернет страница, в зависимост от конкретните нужди и заявените желания на потребителската аудитория, а след встъпването му в длъжност, да

Добавени коментари

klient публикува:
16 Септември 2015 | 21:53
dracev ti kolko kasovi belejki si dal aidyk
meco публикува:
16 Септември 2015 | 21:27
ke zemat bojinkata iaz sam s tiax
bg публикува:
16 Септември 2015 | 21:24
dracev ostavi moravska zawoto niama da vzemete i 1 glas s beliata
er публикува:
16 Септември 2015 | 20:41
dracev otkacil si
До toni dra4ev публикува:
16 Септември 2015 | 19:30
Ало, Курило ли е? Я си приберете пациента бре. Що сте го пуснали сред хората този?
toni dra4ev публикува:
16 Септември 2015 | 11:11
e чауш засрамисе малко как кмет ше ставаш ти със женати ката не можеш дасе справиш тая наркоманка питай баджанак ти буро какви добри спомени имат.Аз съм най достойние човек за кметцкото място само едно мога дати кажа г-н чаушев забавлявай се със новата ти приятелка тина на твоя биш работник цецо божинов и неме предизвиквай защото имам снимки как излизате от апартамента на Американецо дженерал мотарс мисря че ката ше и стане много драго че е на второ място във семейното гнездо чао и знай че кмет няма да станеш
toni dra4ev публикува:
15 Септември 2015 | 23:07
е банкецки мушевник кък кмет искаш да ставаш ония милиционер педофила каде го изгониха за изнудване на деца криминални престъпнички зада потули случея ги беше изнудил да му правят полуво снушение но за негов касмет вътрешна сигурност го изнедеда и го изхвъли от системата на мвр ти като негов роднина и братовчет вместо дасе отдалечиш от този педофил за благодарност му отстъпи твойта фирма и със оня крава струмянска и нагласихте търга земахте да храните пенсионерите и децките градини със хране менте която я консервирате на домашни ословия и заробихте общината със 125000 лева по фактури а сигурно стоката не е повече от 25000 лева и ти желаеш кметче да ставаш каде спият данъчните със твойте мръсни пари искаш кмет даси по 500 туриста на ден пазаруват а отчиташ по 10 касови белешки по тоя ли начин ше оправяваш общината е чауш ти какво си мислиш твоя електорат е прос ше объркат цифрите твойте пияничици спартак е социялен патронаж за най прослойна на населението за теб освен отайката на кресна и стари баби пенсионерки гладен човек всичко обещава докато се нахрани щом и зоро ти е началник щаб от квартал моравска ясно ние че ти кеси новия кмет
k публикува:
15 Септември 2015 | 21:54
palia4o....
0563 публикува:
15 Септември 2015 | 15:33
KI SE GRUMNA !
фен публикува:
15 Септември 2015 | 13:42
да живее Съветския съюз и комунизма
paдка публикува:
15 Септември 2015 | 13:21
браво ники ти шеси новия кмет на Кресна знай че нашата подкрепа га имаш

Добавете Вашия коментар

TOP