Николай Георгиев: Сърдечни благодарности за подкрепата на гражданската инициатива в Кресна!!!

22 Август 2015 | 19:12
4 коментара
Общество
Николай Георгиев: Сърдечни благодарности за подкрепата на гражданската инициатива в Кресна!!!

Уважаеми Дами и Господа,

Моля, приемете ОГРОМНО ЧОВЕШКО БЛАГОДАРЯ за вашата съпричастност към инициативата на гражданите на община Кресна за поставяне на камери за измерване на средна скорост и ограничители на скоростта (легнали полицаи) в района на гр.Кресна!

От вчера, на двата входа и в центъра на града са разположени табели, указващи на водачите, че скоростта им се следи с камери. Надяваме се, че след приключване на одита на пътя в края на август ще получим и истинското решение на проблема - "легналите полицаи". Разбира се, ние напълно съзнаваме, че всичко това нямаше да се случи без вашата намеса и подкрепа.

Позволете ми също да отбележа и чрез вас да благодаря за решителния принос на г-жа Анжелина Тотева - началник на кабинета на Министър-председателя на Република България, на областния управител на Благоевградска област г-н Бисер Михайлов и на депутатите Кристиан Вигенин и Георги Свиленски, които бяха на висотата на позициите, които заемат.

Сърдечно благодаря и дълбок поклон!

Бъдете все така отговорни и решителни в подкрепата на справедливи и човеколюбиви каузи.

С уважение: Николай Георгиев

 

За съжаление, точно вчера стана поредния нелеп инцидент в Кресненското дефиле и за пореден път цяла България настръхна от ужаса, който предизвиква войната на пътя. Борбата продължава!

Николай Георгиев: Сърдечни благодарности за подкрепата на гражданската инициатива в Кресна!!!

Добавени коментари

До Гришата публикува:
24 Август 2015 | 13:56
Вероятно не го познаваш щом твърдиш подобни неща. Аз го познавам и със сигурност мога да кажа, че това ще бъде най-добрият и успешен кмет на Кресна.
гришата публикува:
23 Август 2015 | 19:57
Николайчо не става дори и за кмет на Ст.Кресна
шаро публикува:
23 Август 2015 | 12:34
Точно такъв популис не трябва да става кмет
1948 публикува:
22 Август 2015 | 21:29
Точно такъв отговорен човек ,като Николай трябва да управлява Община Кресна .Успех Николай хората ще оценят това ,което правиш за тях и ще те подкрепят .

Добавете Вашия коментар

TOP