Николай Георгиев: Нека и ние, ГРАЖДАНИТЕ НА ОБЩИНА КРЕСНА кажем нашето категорично "НЕ" на цените на горивата

01 Септември 2015 | 12:40
12 коментара
Общество
Николай Георгиев: Нека и ние, ГРАЖДАНИТЕ НА ОБЩИНА КРЕСНА кажем нашето категорично НЕ на цените на горивата

Жители на община Кресна, Приятели,

 

Днес 01.09.2015 г., ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ излизат на протест срещу отказа на държавата да управлява, регулира и контролира цените на горивата и по този начин продължава да угажда на монополите, в техния алчен стремежа за тлъсти печалби на наш гръб. Жалко и абсурдно е, когато петролът се търгува под 40 долара за барел навсякъде по света ние да продължаваме да плащаме за горива, сякаш той гони миналогодишните нива. Това е нечувана гавра с всички ни и ако ни е останало някакво чувство за национална гордост и човешка солидарност трябва да подкрепим справедливите искания на хората в цялата страна.

 

"Българи дойде време отново да сме задружни. В цяла Европа горивата са по-евтини отколкото в България. В цяла Европа доходите им са в пъти по - големи отколкото в България. Всички заедно можем да променим това. Виновните са в парламента и е време да им потърсим сметка", пишат организаторите на събитието в социалната мрежа "Фейсбук", а до този момент над 4 хил. души са заявили, че днес ще протестират в София и в страната.

 

Нека и ние, ГРАЖДАНИТЕ НА ОБЩИНА КРЕСНА кажем нашето категорично "НЕ" на цените на горивата; на качеството им; на вялата борба на държавата с монополите; на изкуствено завишаване на цените на бензина и нафтата, които удрят директно по джоба ни, защото чрез тях се завишават цените на всички останали продукти в магазините и най-вече, да подкрепим искането, ако не могат да се свалят цените на горивата, държавата да гарантира заплати по среден европейски стандарт! Това е съвсем справедливо, защото щом искат да плащаме толкова скъпо, трябва да ни гарантират и съответните възможности за това.

 

Николай Георгиев

Добавени коментари

д-р Енчев публикува:
04 Септември 2015 | 01:07
Моля Ники Чаушо да дойде да му оправя гушката, че фацата му не е много политическа
д-р Чирков публикува:
03 Септември 2015 | 13:37
Николай Георгиев откри лекарство срещу заушка!
Нико публикува:
02 Септември 2015 | 16:56
Ники ти кандидат за депутат ли си или за кмет?
ЛЕЩА публикува:
02 Септември 2015 | 08:01
ЕКИПА НА НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ Е НА ПРАГА НА ЕПОХАЛНО ОТКРИТИЕ В МЕДИЦИНАТА
Николай Георгиев БСП публикува:
01 Септември 2015 | 18:26
ОБЯВЯВАМ СЕ ЗА СВЕТОВЕН МИР
абв публикува:
01 Септември 2015 | 18:18
"Н.Георгиев се обявява против световната финансова криза!" Когато БСП разпредели пазара на монополистите-мълчахте. Заложи Станишев финансови бомби с договорите за горива и енергия и само чакат да ги използват:). Това е ясно на всички! Като кандидат кмет говорете за Кресна и проблемите!
някой си публикува:
01 Септември 2015 | 15:51
Следя инициативите в Кресна, защото съм жител на общината и ми правят изключително добро впечатление премерените и точни изяви на Николай. Винаги с ясна позиция и винаги навреме, когато трябва да се каже или направи нещо за Кресна. Достоен човек.
Ххахаха публикува:
01 Септември 2015 | 14:47
НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ ЗАПОЧВА БОРБА СРЕЩУ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ!!!
ГРАЖДАНИН до РАД. публикува:
01 Септември 2015 | 14:15
Да ти ... проста, понеже "там си има по-умни хора", затова плащаш при тези цени на петрола повече от евро за литър гориво. Вземи си заври простата глава в задника и не я изваждай от там. Нищожество жалко!
1233 публикува:
01 Септември 2015 | 14:11
Едно не голямо , а огромно БРАВО на този достоен човек ! Още не е станал кмет , и се опитва да реши някой и друг проблем.Представете си как ще е ако стане такъв. Евала! Това е то човеек мислещ за хората!
1948 публикува:
01 Септември 2015 | 13:35
Неблагодарник вместо да благодарите на Николай ,че сее сетил за такова важно нещо ти пак плюваш ,ако има повече такива хора и се пишат такива наболели проблеми няма България да е в това положение . В такъв случай се казва всеки народ си заслужава съдбата .Благодарим на Николай и да му пожелаем Успех .Такива отговорни хора като него ни трябват на Кресна.
РАД. публикува:
01 Септември 2015 | 13:18
АЛО 4ауш,говори за КРЕСНА как да я измъкнеш от КАЛТА не говори за ПЕТРОЛА за там си има по- умни хора от теб

Добавете Вашия коментар

TOP