Николай Георгиев: Моята кандидатура за кмет на Кресна ще бъде издигната официално от БСП

02 Юли 2015 | 13:10
79 коментара
Политика
Николай Георгиев: Моята кандидатура за кмет на Кресна ще бъде издигната официално от БСП

Уважаеми съграждани,
Приятели и симпатизанти,

Във връзка с появилите се преди време некоректни публикации в местните електронни медии, поисках право на отговор, за да разсея спекулациите и да внеса яснота сред моите приятели, поддръжници и симпатизанти за предстоящата кметска кампания в община Кресна.

Бих искал да заявя категорично, че никога не съм и няма да бъда изправен пред дилема, относно издигането на моята кандидатура за кмет на община Крeсна. За разлика от моите опоненти - настоящият кмет, който промени неколкократно своята политическа характеристика и откровено неудачния избор на ПП ГЕРБ, в лицето на младия Махлелиев - самопредлагал се на "Движение 21" и на неизвестен брой други партии за кандидат-кмет на общината, аз винаги съм стоял зад своя единствен житейски и политически избор - Българската социалистическа партия.

Уважаеми съграждани,
Скъпи приятели и спимпатизанти,

Моята кандидатура ще бъде издигната официално от БСП и подкрепена от нашите коалиционни партньори на партийна конференция, която ще се проведе на 10.07.2015 г. от 19:30 часа в зала 1 на общинската администрация в гр.Кресна, а веднага след избора ще публикувам в регионалните медии основните приоритети на моята кметска програма.

Скъпи съграждани,

Като всички хора и аз имам своите приятели и познати, които не са социалисти, но това не ни прави чужди, нито различни. Напротив, всеки зрял човек знае, че многообразието е истинското лице на просперитета и в по-широк контекст на демокрацията, а в зачитането на правото на мнение на другите се крие истинската свобода на човешката воля и дух. Ето защо, без всякакво колебание ви заявявам, че ще се боря с демократични и законови средства за гласовете на всички, но безусловно ще приема личния избор на всеки. Свободата, личното достойснство и гражданската позиция на хората са ненакърними и не могат да бъдат обект на несъгласие, препирни, принуда или покупко-продажба. 

Тук и сега е времето да отправя и своята най-искрена благодарност към всички, независимо от коя част на политическия спектър се намират техните убеждения, които ще застанат зад моята програма и ще подкрепят моята кандидатура за кмет на община Кресна, а на първо място да благодаря на моите приятели от "Агромакс" за това, че в мое лице са открили подходящия човек за кметския пост. Тази оценка значи наистина много за мен.

Благодаря ви, приятели!

Уважаеми читатели на "Пиринско.ком",

Свободата на човешкия дух, правото на свободен избор, равенството на възможностите пред всички хора, социалната справедливост и солидарността са моето неотменимо кредо, което ме е водило и ще ме води и след 25.10.2015 г., за да превърнем заедно Красна и региона в най-красивото и успешно място за живеене в Югозападния регион на България. Вярвайте в мен, приятели, както аз вярвам във всички вас и не губете надежда за по-добро, защото иде деня на истината. Не за мен, а за Кресна!

 

Николай Георгиев

Добавени коментари

Добродушко публикува:
16 Юли 2015 | 12:46
Това не е кастинг за добродушковци, а избор на кмет който да свърши някаква работа и да е подготвен. Ники да си гледа магазинчето и да не занимава с глупости. Казах
1948 публикува:
04 Юли 2015 | 19:25
СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ ,А ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО НИКИ ЩЕ БЪДЕ КМЕТ ЗАЩОТО Е ПРЕДИ ВСИЧКО ЧОВЕК С ДОБРА ДУША ,КОЙТО СЕЕ ДОКАЗАЛ И МИСЛИ ЗА ХОРАТА И Е ЧОВЕК КОЙТО ЩЕ НАПРАВИ НЕЩО ЗА КРЕСНА .А ЛЯНДО КАКВО НАПРАВИ С ОБЩИНАТА ИСКАТЕ ДА Я ДОКАРА ДО ФАЛИТ ЛИ ИЛИ ТОЗИ МАХЛЕЛИЕВ ГАЛЕНОТО СИНЧЕ ДА ЗАТРИЕ И ТОВА КОЕТО Е ОСТАНАЛО .УСЕТЕТЕ СЕ ХОРА ,АКО МИЛЕЕТЕ МАЛКО ЗА КРЕСНА И ОБЩИНАТА ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА НИКИ ЗАЩОТО ТОЙ ЩЕ НАПРАВИ НЕЩО ЗА КРЕСНА .УСПЕХ НИКИ !!!
ВИЛИ публикува:
04 Юли 2015 | 12:35
Аз съм дъщеря му , истината е , че до сега не съм писала коментари , аз много добре знам, що за човек е баща ми и изобщо не обръщам внимание на безмислените ви злобни коментари. И няма за какво да се ядосвам и паля, защото баща ми ще е следващия кмет !!!!!! :) Лек ден !
Аз съм Николай Георгиев и ще работя за хората . публикува:
04 Юли 2015 | 11:03
А, НИЕ ЗНАЕМ И ЗА КОИ ХОРА ЩЕ РАБОТИШ.
до тони драчев публикува:
04 Юли 2015 | 05:01
Тони не се коркай , нали знаеш ,че ще стана кмет . Приятни сънища .
Ники защо се палиш! публикува:
04 Юли 2015 | 03:13
Ники защо се палиш от истината. Мислех, че си по широкоскроен и не обръщаш внимание на писания, но май съм се объркал. Слаба ти е психиката кажи на дъщеря ти да спре да пише, че ще се изтормози милата много ги приема нещата навътре. Приеми го просто си банкетаджия и това е, защо се променяш лицемерно да се представиш в друга светлина пред хората. Факт е, че не си роден за кмет иначе си готин човек. Успех
Убразован публикува:
03 Юли 2015 | 22:14
....а в школото нов десант!..............този път от Микревоооо!
До: ония малоумник дет се е писал като Николай Банкетски публикува:
03 Юли 2015 | 21:31
Явно верно си малоумен, първо банкетите не ги плащаш ти. второ да не би случайно жена ти да му е една от любовниците или пак завиждаме на благосъстоянието на човека.Трето рано си говори Ники , нямал дар слово , че той да не е кандидат за ректор на софийския университет, те хората премиер избраха без дар слово той за какво се лови. четвърто ходил с анцуг по агитации ми те най - големите обирджии в тая държава носят бели якички.Пето даааа бил зареждал детската градина , училището и яслата със скъпи продукти , абеййй човече чуваш ли се какви ги дробиш попитай па се поинтересувай кои ги зарежда е не е Ники . Пък и попитай колко е помогнал на тия учреждения я за празници я за ремонт я за други работи.Шесто чек да не изпусна нещо ааа да за фалшивия алкохол - сигурен съм че ако подкарат магазините по магистралата май само в тоя няма да намерят пък що не вземе да се сезира тая прокуратура и верно да направи една проверка ма като се почне от спиката та до гарата.седмо бил с основно образование ------ ейййй бай хуйййй тва да не е милчо ве . Със сигурност знае повече от теб и езици и за това как се върти бизнес,да управляваш една община е същото като да въртиш едно средно голямо предприятие или бизнес еййй сигурно ще изпусна нещо но пак ще се включа за да поясня не се коси
д-р Хаус публикува:
03 Юли 2015 | 19:55
ВИЕ В КРИВА ЛИВАДА СТЕ ПО-ЗЛЕ И ОТ МЕН! ОТ КОГА НЕ СТЕ СИ ПИЛИ ХАПЧЕТАТА? ПОЛОВИНАТА ХАЛЮЦИНИРАТЕ А ДРУГИТЕ СТЕ СЪС ЗЪМЪГЛЕНО СЪЗНАНИЕ. КМЕТ ЩЕ Е НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ И ПРИ Е АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА. А ТОНИ ДРАЧЕВ, БЕЛЯТА И ФАНИ ДА СИ ПИЯТ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА! ПП. ТАЗИ ЗЛОБА В КРИВА ЛИВАДА АКО МОЖЕШЕ ДА СТАНЕ ЕЛ. ЕНЕРГИЯ, ЗЕМЯТА ЩЕШЕ ДА СВЕТИ ЕДНА СЕДМИЦА!
))) публикува:
03 Юли 2015 | 19:12
Ти си бъдещия кмет , Кольо.
..... публикува:
03 Юли 2015 | 19:08
До всички зависчии и злобари .. ще се изявете от злоба, знаете , че той ще стане кмет и почнахте да го оплювате по-хиляди начини и да си измисляте врели-некипели ! Страх ви е от истината , примирете се с факта , че на хората в Кресна им омръзна от пионки и лизогъзци, трябва ни човек който да мисли за гражданите и да закърпи някоя дупка след всички лапачи , единсвения достоен аз виждам в образа само и единствено на Николай Георгиев !!! Успех !
6666 публикува:
03 Юли 2015 | 18:34
Явно кандидатурата за кмет на Ники обърка сметките на ляндо за трети мандат.Гледам активизирали са се неговите писърушки.А и тоз антончо драчевио отдавна е за доктор ама първо да мине през махлелиев нали уж бил психолог или не по - добре да се хванат дружно за ръце и да идат да се прегледат при Попстоев в Сандански :)))
до тони драчев публикува:
03 Юли 2015 | 18:23
Аз съм Николай Георгиев и ще работя за хората .
ТОНИ публикува:
03 Юли 2015 | 18:03
ДО ТЕЗИ КОИТО ПИШАТ ГАДОСТИ. ЕДИН ЧАС РАБОТА НА СРЕДНА РАБОТА ХАКЕР Е ДА ВИ ОТКРИЕ АЙПИТО,МЕРЕТЕ СИ ДУМИТЕ, НЕОТКАЧАЙТЕ.
ТОНИ публикува:
03 Юли 2015 | 18:01
ВЪВ ФОРУМА ИМА АБСОЛЮТНИ ИЗВРАТЕНЯЦИ, ЗАБАВНО Е ДА БЪЗИКАШ И ИРОНИЗИРАШ ТЪНКО КАНДИДАТИТЕ, ЗА ДА ПРОТЕЧЕ КАМПАНИЯТА ПО-МЕКО И НЕОТБЛЪСКВАЩО, НО КАВИ ОНАНИРАЩИ ИЗРОДИ ИМА ЛЕЛЕ МАЙКО.
ТОНИ публикува:
03 Юли 2015 | 17:54
АКО ДЕЙСТВИТЕЛНО И ТРИМАТА ОТ ЗАЯВИЛИТЕ СЕ КАНДИДАТИ СА БИЛИ НА КИЛИМЧЕТО ПРИ ВАСКО ДА ГО МОЛЯТ ЗА ПОДКРЕПА, ТО УЖАСА Е ПЪЛЕН! ТОГАВА ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕЖДАТ ИЗБОРИ. -ГРАДОНАЧАЛНИКА ЧИЙ ИНТЕРЕСИ ЩЕ ЗАЩИТАВА КОРПОРАТИВНИ ИЛИ МЕСТНИ?
ТОНИ публикува:
03 Юли 2015 | 17:49
ДЕНЯТ СИ ЛИЧИ ПО ЗАРАНТА. КАКВОТО НАЧАЛО НА КАМПАНИЯТА НА КАНДИДАТА НА БСП/АГРОМАХ(КС) ТАКОВА И УПРАВЛЕНИЕ СЕ ОЧАКВА.СМЕНЯМЕ АДЕЛИНА СТИЛ С АГРОМАХ И ВЪРВИМ КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ!БОЖЕ ГОСПОДИ!!!
Отговор от Брезница публикува:
03 Юли 2015 | 15:32
За това което се постои и направи в Брезница през тези 8 години,освен Общинския кмет,и Общински съвет,съществен принос има и сегашната кметица Сандрева.А Диана Панталеева която ще е кандидат,и виждам че има голям афинитет и желание към към сладкия кмет пост,да не си хаби усилията,защото ще е напразно!Просто защото няма качествата да работи и управлява хора.Няма го чисто психологическия подход в това отношение.На 100% съм убеден че ако хипотетично допуснем че бъде избрана,на 2-3 тия месец ще се изпокара с половината село,и никой няма да смее да отиде при нея,когато му се налага по служебно естество.Защото подхода и е такъв-тиранично-деспотичен.А за да работиш с хора се изискват съвсем други качества и отношение.Нищ
Отговор от Брезница публикува:
03 Юли 2015 | 15:06
Илиян си е наполовина брезничанин,майка му е от селото.И не е вярно че идва само от събор на събор.Той има къща тука,и идва достатъчно често.През тези два негови мандата се направиха доста много неща за селото-канализация,нов водопровод,тротоари,площад,нова асфалтова настилка на няколко улици,детски площадки.НО-НАЙ ВАЖНОТО ЗА ТЕЗИ 8-ГОДИНИ НЕГОВО УПРАВЛЕНИЕ Е ЧЕ СИ ОСТАНА ЗЕМЕН ЧОВЕК, И ПИЧ КОЙТО НЕ СЕ ВЪЗГОРДЯ,И ЗА КОЙТО НАДМЕНОСТТА ОСТАНА НЕЩО ЧУЖДО.И ВИНАГИ КОГАТО ИДВА В БРЕЗНИЦА,ПОЗДРАВЯВА ВСЕКИ,И МОЖЕШ ДА СИ ГОВОРИШ С НЕГО НАЙ СПОКОЙНО И ПРИЯТЕЛСКИ.А НЕГО КАТО НЯКОЙ НЕГОВИ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИ КОИТО СТАНАХА ПО 200 КИЛА,ИЛИ С КОИТО СЛЕД 3 МЕСЕЦА КМЕТУВАНЕ,ВЕЧЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ГОВОРИ С ТЯХ.ИЛИЯН СИ ОСТАНА СЪЩИЯ ПИЧ КАКЪВТО БЕШЕ И ПРЕДИ ДА СТАНЕ КМЕТ,И НЕ СЕ ПРОМЕНИ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ.
Николай Георгиев публикува:
03 Юли 2015 | 14:04
До анонимките , който иска да разговаря с мен да заповяда да разговаряме очи в очи . Много ме впечатлихте няма що .Фалшивия алкохол ли , търсете го на друго място знаете къде . Със спортен екип съм ходил , да не би да работя в офис .Всеки може да говори , каквото си иска това е свободата на словото , но да говори с факти и истини .Не се претеснявам от въздухари скрили се под анонимност .Не за мен , а за Кресна . Победа .
1972 публикува:
03 Юли 2015 | 13:42
ПРОСТАЦИ СТЕ ВИЕ ЗАЩОТО НЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО И ОТ ЗЛОБА ЩЕ СЕ ИЗЯДЕ ТЕ. НИКИ СТАВА И ЗА БАНКЕТИ ,СТАВА И ЗА ОРГАНИЗАТОР И ЗА РАБОТА Т.Е. ЗА ВСИЧКО И ЗАТОВА ГО ПЛЮВАТЕ ,А ОТ ВАС СИГУРНО И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА.САМОИЗЯЖТЕ СЕ ОТ ЗЛОБА ЗАЩОТО НИКИ ЩЕ Е КМЕТА .
1948 публикува:
03 Юли 2015 | 13:12
ЕЙ ЗЛОБАТА И ПРОСТОТИЯТА СА ГОЛЯМО НЕЩО ,КОЛКОТО И ДА ПЛЮВАТЕ И КАКТО И ДА ОБИЖДАТЕ НИКОЛАЙ ТОЙ ЩЕ БЪДЕ КМЕТА ,ЗАЩОТО ТОЙ УМЕЕ И ДА ОБЕДИНЯВА ХОРАТА И ПРЕДИ ВСИЧКО Е ЧОВЕК И СЕЕ ДОКАЗАЛ.УСПЕХ НИКОЛАЙ И НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ПРОСТАШКИТЕ ИМ ПИСАНИЯ ТИ ЩЕ СИ КМЕТА !!!
Ники Банкетски публикува:
03 Юли 2015 | 11:34
Ники Банкетски представяне на кандидата: 1. Банкетаджия 2. Без дар слово 3. Неопределен брой жени, деца и любовници 4. БСП 5. Цялата администрация на Кресна е пълна с негови хора/в комбина с Илиян/ 6. Ходи с официален анцунг на предизборни агитации 7. Зарежда със скъпа храна- патронажа, школото и децката 8. Продажба на контрабанден алкохол в неговия магазин 9. С основно образование 10. Регистрира роми по селата да гласуват за него 11. Много се ядосва когато го разобличават и му казват истината в очите-ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ!
до Герб публикува:
03 Юли 2015 | 11:20
Здрав ритник пое Герб с появата на тази незнайна "звезда" дето им я пратиха. Какъв ще е този кандидат за кмет дето нито е живял, нито по документи е от тук, да има претенции да става кмет, какво знае за проблемите на Общината за да ни ги реши или е само ограбване на Общината. Защо след като е специалист в толко области, защо не се е задържал там???? Значи има нещо гнило. И след като толкова държи за Кресна, къде ще подписва в Кресна или чужбина ????? Значи всичко е фарс.
9999 публикува:
03 Юли 2015 | 11:08
Колкото и да плювате НИКИ ще е кмета на Кресна! Той се е доказал както финансово, така и морално, а не такъв като Илиян дето му направиха дете и излезе по майчинство да си го гледа по София, а не в Кресна дето уш много милее за нея. През този мандат доста открадна, апартамент и салон на бившата, кола, апартамент, вили и т.н.... Не е редна нашите пари да заминават за София. И тъй като не идва на работа, когато ти потрябва той не е на работното си място, е време да си ходи защото ще доведе Общината до просешка тояга. Затова ни трябва кмет като НИКИ - УСПЕХ.
важен публикува:
03 Юли 2015 | 11:03
Колега и аз бях подочул нещо такова, но сега го потвърждаваш и ти, а това си е топ новина. Защо не вземеш да поразкажеш повече на някой репортер за похожденията на младия кандидат на Герб. Хората трябва да знаят истината, преди да вземат своето решение, а не да им хвърлят прах в очите.
до важен публикува:
03 Юли 2015 | 04:25
Вярно е ,че се е предлагал на Дончева , а кой го набута на Белята ли ? Кумчо вълчо . Незнаехте ли , колко сте наивни та това се знаеше от преди нова година . Друго , което не зваете , че сасе разбрали с вълка за внук му Влади , но да не се веждат публично да не дразнят хората . Лично вълка ми го каза .
до г Брезница публикува:
03 Юли 2015 | 03:55
Не разбрах , кои сте за Илиан ? Та той колко пъти през мандата идва при вас , а ? Аз ще ви отговоря от събор на събор . Май се сещам ,че миналата година Илиянчо ващо кметче беше отсвирил Сандрева за събора с думите няма пари за програма. Аха сетих се не беше ли Ники човека да помотне , или не сте осведомени . Кой съм аз ли .... запознат .
до тони стораро публикува:
03 Юли 2015 | 01:54
Стораро , как видя , че назначил баба му ? А , на другите двадесет на , които помогна да почнат работа без да уволнят нито един човек какво ще кажеш ? Каквото и да кажеш е без цначение . Ники ние помним , стеб сме успех , ще ги попилеем .Шефа на горското ли К...а долна .
запознат публикува:
02 Юли 2015 | 22:21
Спрете се бе хора . Защо не си пиете хапчетата редовно ? Май ви пресъхна кладенеца дето изкарвахте по някой лев , по край Ники и Спас и сега плювате ? Някой даже и ремонт на къщата си направи покрай тях , а и коли . Продължавайте в същия дух тичави вие за друго не ставате . Успех Ники с теб сме .
7785 публикува:
02 Юли 2015 | 21:57
Хора, спрете да си хабите думите и нервите! Новият кмет на Кресна ще бъде Николай Георгиев! Няма по-честен и достоен човек от него! А такива измислени кандидати като този Наско не си струва да ги коментираме изобщо! Успех, Ники ти си новия кмет на Кресна!
6666 публикува:
02 Юли 2015 | 21:53
Пишете пишете господа от опозицията , скоро така ще се изтъркат вашите писания че ще станат безлични . Обичал Ники банкетите , ми обича ги чека душа носи пък не ги прави с вашите пари" общински" или църковни. Бил кумунист -бесепар ми такъв е - цял живот е с тези убеждения, не цветарка като много други . Бил приятел с Методи Бачев ми приятели са човека е контактен . Нека Илян да напише поне 1 приятел от Кресна , или ония малкия дето и името не си заслужава да помниш . Пишете пишете но поне малко сменете нападките, или до тука бяхте :))))
Сгара Кресна публикува:
02 Юли 2015 | 20:57
Жителите на селото ужасени са преминали баира и искат да получат статут на бежанци в село Сенокос, община Симитли.
Сщава публикува:
02 Юли 2015 | 20:49
Баба Гица е за теб, сега сипваме на дедо Мирчо ракията, която ни изпрати и след 1 час и той ще хе зад теб!
До: тони стораро публикува:
02 Юли 2015 | 20:03
Ало, Чалгаджиев, известно ли ти е, че СЕРИОЗНИТЕ хора имат екипи, с които работят или си въобразяваш, че президентът примерно си пише сам речите?! Ники е доказал, че мисли и може да работи за хората, а твоите коментари доказват, че си най-обикновен ТРОЛ!
неутрален публикува:
02 Юли 2015 | 19:12
Колеги, чета ви коментарите и направо не завиждам на опонентите на Ники. Ако ще го борите с препинателни знаци и лапсуси - спукана ви е работата. Човека си има и авторитета и парите и което е най-важното - уважението на хората.
да публикува:
02 Юли 2015 | 19:06
Сигурно го е писала гена гонзовица.малоумница
от тони стораро публикува:
02 Юли 2015 | 18:26
Николайчо,като пишеш статии си ги напиши сам , а не тези украсени и изтъркани послания от някой си,всички те познават и знаят какво можеш да говориш и как,просто това не е твоя език,пиарите на БСП са ти свършили горе долу работа ,но това с АГРОМАКС, научи ги поне как се пише и май си се объркал с кмета който си е сменял доста партии ,не е сегашния а предишния,Стоичков ,проучи поне тези неща. Видяхме какви назначения направи по време на царуването на Бсп ,баба ти я уреди в училището,натресе ни директор на горско ,който за нищо не ставаше и те предаде и сложи най неориентирания и смешен учител по география, който не знае къде се намира и само за футбол говори в часовете, ха ха,направо си много добър в кадруването, ако така ти е и кметуването.
важен публикува:
02 Юли 2015 | 17:37
Питам, някой знае ли повече за тази история със самопредлагането на "Движение 21" и какво е правил Махлелиев при тях, а вместо това получавам, че Махлелиев го уважавали всички политически партии в България. Човек, сериозно ли го говориш това ??? Доста нескопосано се опитваш да ми хвърляш прав в очите, че и на другите, дето като мен ще попитат същото.
До: важен публикува:
02 Юли 2015 | 17:16
Махлелиев е момче уважавано от всички политически партии в България и кандидат на ПП Герб в Кресна. А Ники е кандидат на БСП, защото както видяхме и в Благоевград никой не иска да си има общо с тази вредна за България партия и просто няма друг желаещ в Кресна. Когато всички компроментирани опоненти говорят за Махлелиев само му вдигат рейтинга. Продължавайте да говорите за него........
Kak? публикува:
02 Юли 2015 | 17:10
Kak ste pecheli pari ot Evropa Chausho kato govori protiv Evropa ne mi e qsno? A drugi pari v obshtinata nqma, zashto Ilian vsi4ko e oposkal.
важен публикува:
02 Юли 2015 | 17:08
Някой знае ли повече за тази история със самопредлагането на "Движение 21"? Какво е правил Махлелиев при тях и ако е вярно, как така стигна до Герб?
емa публикува:
02 Юли 2015 | 17:01
Най накрая да му го кажат. Агромaх. ЛАПА ОТ ООБЩИНАТА СЕГА ИМА НАГЛОСТТA ДАГОВОЕИ
АБВ публикува:
02 Юли 2015 | 16:56
Не е Агромакс, а АгромаХ...Какъв Кмет ще си, като и това не ти е ясно. Но не си само ти толкова грамотен....
антончо публикува:
02 Юли 2015 | 16:43
Чове след 40 г без корем е или болен или беден .
фирмица публикува:
02 Юли 2015 | 16:41
Брюксел пипни малко кампанията на николайчо, вкарай малко финес.
антончо публикува:
02 Юли 2015 | 16:38
Това с денят на истината, прилича на Страшният съд.А всъщност май стартира комедията "ОТ ГЛУПАВ, ПО-ГЛУПАВ , НАЙ ГЛУПАВ." пак почват да се плашат хората,абе оставете ги да си направят спокойно своя избор стига им влизахте по къщите и ги спирате по улиците да ги тормозите.
гошо лошото публикува:
02 Юли 2015 | 16:36
Ники напред ..Ние сме с теб .Те усещат за какво става реч , затова се прищят.
В грешка си Вики публикува:
02 Юли 2015 | 16:35
Общински кмет - гербер в Кресна никога няма да има. Факт неоспорим!А и малкия не се знае гербер ли е, зюмбюл ли е, лале ли е?
до тони драчев публикува:
02 Юли 2015 | 16:33
Объркал си се на Милчо врачката е казала че от вторио път ке стане .
ЛЕЕВСКИ Е НА ПЕЕВСКИ публикува:
02 Юли 2015 | 16:33
ЦСКА винаги ще го има!ЦСКА е вечен,безсмъртен!Флагманът на българският спорт!Особено сега с ГРИША ГАНЧЕВ!Повтарям за невежите ЦСКА с ГРИША ГАНЧЕВ!
антончо публикува:
02 Юли 2015 | 16:33
Дествието се развива 2016г, заглавие във в-к Струма. "Кмета на общ.Кресна Николай Георгиев задължи в учебните часове да се изучава Книгите за Митко Палалузов и Седемте ястребинчета.Бяха произведени и нови пионерчета.
до фирмичка публикува:
02 Юли 2015 | 16:30
Добре , че ти остана уменчо ...
Тони Драчев публикува:
02 Юли 2015 | 16:28
УЧЕНИ СЕ БОРЯТ ДА ОТКРИЯТ АРТЕФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ДА ДОКАЖАТ ,ЧЕ НОСТРАДАМУС И БАБА ВАНГА СА ПРЕДРЕКЛИ КМЕТУВАНЕ НА НИКИ.
знам само , че публикува:
02 Юли 2015 | 16:27
Знам само , че Ники не дели хората на , бедни и богати , на трезвеници и пияници за него всички ха хора .Той е с голямо сърце . Продължавай така победата ти е гарантирана .
ЛУЕВСКИ публикува:
02 Юли 2015 | 16:23
До орел " Имаше и ЦСКА НО ВЕЧЕ ГО НЯМА."
Фирмичка публикува:
02 Юли 2015 | 16:20
Ех. Брюксел, Брюксел изтекохте мозъците от Кресна и ме оставихте да тъна сред глупци и неразбрани. Беше елей за мойта душа да прочета твоите слова.//Брюксел//
Здрасни публикува:
02 Юли 2015 | 16:20
Какво значение има , кой е против неб Ники след , канто ние твоите плиятели сме с теб . Чест и починания успех .
Яжте му кура !!!!! публикува:
02 Юли 2015 | 16:15
Хахаха по-горе прочетохме коментар за визията ...вие за това сте прокопсали ,защото си избирате кмета по визия сега ми стана ясно , яжте му кура на Николай, всички долни, комплексирани и ограничени ,Мишочи с главно М ! За пръв път в Кресна има кандида с такова финансово състояни, вижте му колите , вижте му къщата .. след като стане кмет няма да ѝ направи ремонт, защото вече го е направил с парит, който е изкарал с под на челото и безсъние , защото само който е работил нощем само той знае за , какво става въпрос ...! Мислете правилно това е човекът , който няма да краде той си има пари бол ..другите кяндидати нямат и ламтят за власта ! Само Ники един съвет , смени заведението Алф , защото там наистина ходят само пияници и това изобщо не е в твой + !!!! Успех на изборите , аз и моето семейство сме за теб !!!!!!
до давай Ники публикува:
02 Юли 2015 | 16:14
Не те знам кой си , но ти да работиш , колкото него само по 17 до 20 ч дневно . Ники с теб сме успех .
РЕСПЕКТ публикува:
02 Юли 2015 | 15:56
ШАПКИ ДОЛУ!БРАВО,НИКИ!ДА СИ КАНДИДАТ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО ОТ БСП - ПАРТИЯ НА 100 ГОДИНИ И ИЗГРАДИЛА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ,ТРЯБВА ДА Е ГОРДОСТ И ЧЕСТ ЗА ВСЕКИ.УВАЖЕНИЕ ЗА ТЕБ,ЧЕ НИКОГА НЕ ОБЪРНА ГРЪБ НА ПАРТИЯТА.НЕ СЕ СЪМНЯВАМ,ЧЕ ДЕЛОТО ТИ ЩЕ СЕ УВЕНЧАЕ С УСПЕХ.
Орелът публикува:
02 Юли 2015 | 15:47
Имаше СДС,вече го няма ! Имаше НДСВ, вече го няма ! За сега има ГЕРБ,скоро и него няма да го има ! Наш "Гоце" също. Социалистическата идея винаги ще я има,докато свят светува,дали се харесва на лумпениадата,нас въобще не ни интересува . ПЕС и БСП завинаги !!!
Васка публикува:
02 Юли 2015 | 15:40
С каква гордост казва - аз съм кандидат кмет от БСП. Голяма гордост, голям кеф. Хората не искат на картинка да ги видят БСП, а пък тоя виж му кефа.
Фалш публикува:
02 Юли 2015 | 15:39
Всички измамници имат абонамент в Пиринско!
ВИКИ публикува:
02 Юли 2015 | 15:38
Кмета на гр. Кресна не разбрахте ли, че ще бъде Наско. Само ГЕРБ в Кресна може да победи.Какви са тези измислени кандидатури особено пък от БСП. Мечти. Помечтайте си има време до октомври месец. Успех Наско. След изборите ще ти кажа коя съм.
Давай ники публикува:
02 Юли 2015 | 15:37
Давай ники със корема напред:) ти си истински банкетаджия и дано да намериш време за работа:)
1972 публикува:
02 Юли 2015 | 15:37
ПЛЮВАЙТЕ КОЛКОТО СИ ЩЕТЕ .НИКОЛАЙ ЩЕ БЪДЕ КМЕТА НА КРЕСНА .ТАКЪВ КАТО НЕГО НИ ТРЯБВА НА ТАЗИ ОБЩИНА .СТИГА С ТАКИВА КАТО ИЛИЯН САМОЗАБРАВИЛИ СИ ИЛИ МАМИНИТЕ СИНЧЕТА КАТО МАХЛЕЛИЕВ. НИКОЛАЙ ТИ ЩЕ СИ КМЕТА - УСПЕХ
1948 публикува:
02 Юли 2015 | 15:26
БРАВО НИКИ САМО ТАКА ТИ ЩЕ СИ КМЕТА ,НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ. УСПЕХ И САМО НАПРЕД
Г.Брезница публикува:
02 Юли 2015 | 15:15
Ние сме твърдо за Илиян.
Брюксел публикува:
02 Юли 2015 | 14:53
В грешка сте --> Ники нито се продава (просто защото има слабо казано добра финансова основа) нито пък му пука дали ще стане кмет или не. Капка не го притеснява и Махлелиев или ляндо. Първия заради факта, който адвокат Драчев изтъква (намесата на църквата) а втория защото единственото мъжко в него е името му! Ако Кресналии имат желанието да живеят в община, където ще се инвестира, ще се работи здраво и няма да се обслужват партикулярни интереси, то избора е Николай Георгиев. Разбира се, че той също има много да учи, но за разлика от други знайни и незнайни персони той е доказал, че идеала за него е над лукративното. Доказал го е като е помогнал, казвам го при това смело, на половин Кресна, без да получи нищо в замяна. Но Ники без най-добрия коректив в града няма да постигне нищо значимо! А този коректив не са бизнесмените, които са си направили нещо като неявен конгломерат и си налагат решения в техен интерес, а гражданите на цялата община! Въпрос на лично разбиране и воля е избора на всеки човек. Аз съм казал още преди 10 години, че при евентуална негова кандидатура, ще гласувам и работя за него, въпреки несъгласието на големия ми приятел Г-н Драчев:-)
ню гапи публикува:
02 Юли 2015 | 14:50
Какво му е на човека? Ами тогава да си изберем за кмет някой манекен пед....т!?
Браво Ники публикува:
02 Юли 2015 | 14:39
Браво Ники като си кандидат на Бсп, която е в упадък показваш, че си истинско камикадзе. И се продаваш още от сега на агромах- идеално!
Страхотна визия! публикува:
02 Юли 2015 | 14:36
Какво лице, каква осанка, идеал за мъж хахахаха
Андропов публикува:
02 Юли 2015 | 14:35
Току що се получи и поздравителна телеграма от Съветския съюз.
1234 публикува:
02 Юли 2015 | 14:34
Когато Чаушев говори, само прави реклама на МАХЛЕЛИЕВ. От кога той може да дума за избори в другите партии. Яд го е, че момчето е кадърно и е кандидата на герб избрано с мнозинство от симпатизантите , а не е белята. Това е. Илиян и Чаушо са едно.
Т..Драчев публикува:
02 Юли 2015 | 14:33
Всеки момент се очаква и Г.Брезница да рапортува.
Тони Драчев публикува:
02 Юли 2015 | 14:32
1.Николай Георгиев - Официално издигнат от "Агромакс" АД 2.Илиян Кръстев - Официално издигнат от "Аделина стил" ЕООД. 3.Атанас Махлелиев - Официално издигнат от Българска православна църква и ... Партиите само за регистрация ли ще се ползват.
Градешница публикува:
02 Юли 2015 | 14:30
И ние сме с теб Ники!!!
Сливница публикува:
02 Юли 2015 | 14:07
Браво, Ники! Ние сме с теб.

Добавете Вашия коментар

TOP