Николай Бошкилов в Струмяни: Решени сме да положим усилия за гарантиране бързо и справедливо правосъдие за всеки български гражданин

23 Март 2017 | 19:48
0 коментара
Политика

Днес председателят на БСП Благоевград и втори в листата на коалиция „БСП за България“ Николай Бошкилов се срещна с граждани на община Струмяни.
 

„Решени сме да положим усилия за гарантиране бързо и справедливо правосъдие за всеки български гражданин.“ – заяви Николай Бошкилов в отговор на въпросите повдигнати от жителите на Струмяни свързани с битовата престъпност.

 

„В нашата програма е заложено създаването на правила за работещо „бързо производство“, производство“, производство“, които да се прилагат задължително при определени видове престъпления – кражби на лично имущество, причиняване на телесни повреди, грабежи и други. И разбира се увеличаване на полицейското присъствие в районите.“ – сподели вторият в листата кандидат за народен представител Николай Бошкилов.

 

Друг въпрос, който бе повдигнат бе свързан с възстановяване на земеделските земи на хората със законодателна инициатива.

 

“Ще приложим цялостен пакет от мерки, пакет от мерки които включват защита на собствеността и ефективно стопанисване на земята; формиране на ефективни производствени структури и активни мерки за подпомагане на сдруженията и кооперациите като база за развитие на средните и дребните производители; увеличаване на капацитета за износ на земеделска и преработена селскостопанска продукция; активно държавно регулиране на базата на общите принципи и механизми на Общата селскостопанска политика.”- заяви категорично Бошкилов пред обществеността на Струмяни.

 

Добавете Вашия коментар

TOP