Неузнаваема: Николина Чакърдъкова смени лицето си

16 Февруари 2024 | 10:41
6 коментара
Любопитно
Благоевград
Неузнаваема: Николина Чакърдъкова смени лицето си

Фолклорната звезда Николина Чакърдъкова е залитнала сериозно по пластичната хирургия и разкрасителните процедури, съобщава в новия си брой  "Ретро". От началото на годината любимата народна певица на хиляди българи е с ново лице. 54-годишната изпълнителка е опънала бръчките си радикално, като най-вероятно се е подложила на пълен лицев лифтинг.

 

Николина Чакърдъкова (в средата) е видимо освежена

Уголемила е устните си, макар и с малко количество филър, но все пак забележимо. Народната певица има и чисто нови скули, много по-структурирани от натуралните й, както и зъбни фасети, по-бели и подредени дори от тези на футболиста Благой Георгиев-Джизъса. Пълната трансформация на лицето на Чакърдъкова вероятно е струвал а поне 50 000 лева, изчисляват вещи в разкрасителната индустрия, цитирани от седмичника.

Гласовитата певица обаче е сред малцината известни личности у нас, които не крият, че прибягват до услугите на пластичната хирургия, и още преди 10 години призна, че се е оперирала при прочутия д-р Енчев, чиито клиентки са всички фолк звезди и манекенки.

Певицата за пръв път се показа променена около коледните празници

54-годишната Николина е и отслабнала с 15 кг, но не чрез диета, а отново с лекарска намеса. „Сега осъзнавам колко съм била пълничка“, признава самата тя и разказва, че в последните 3-4 години хормоните й са се объркали заради нейната „възраст женска“. Beроятно има предвид специфичните промени, които обикновено настъпват в женското тяло в този период от живота. „Започна едно страшно пълнеене - буквално от въздуха“, жали се пред в. "Уикенд" Чакърдъкова. Вместо да потъва в отчаяние, тя се обърнала за помощ към лекар. Звездата на фолклора не разказа в подробности какво е направила, за да стопи 15 килограма, но твърди, че е приела отслабването не  толкова като начин да се разхубави, а по-скоро като лечение.

Подмладената Николина Чакърдъкова в студиото на Петя Дикова

Добавени коментари

Курдо Коленко публикува:
16 Февруари 2024 | 19:40
И сливата си да опъне, пак ще си остане дърта брантия...
Gost публикува:
16 Февруари 2024 | 16:21
Не, не...това не може да е певица, няма никалво присъствие на сцената, глас никакъв, кой и как я провъзгласи за"звезда" не знам, но е далеч от това нещо!
истината публикува:
16 Февруари 2024 | 15:30
ПОЗНАВАМ Я ОТ МНОГО ВРЕМЕ. КАКВОТО И ДА ПРАВИ ,ВСЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ПРЕДСТАВИТЕ ЗА КРАСИВА ЖЕНА. А В ГРАДА "Г. ДЕЛЧЕВ " ИМА ПОНЕ ДВЕ ПО –ДОБРИ ПЕВИЦИ. ЕДНАТА Е КАРПАТОВА , А ДРУГАТА Е ЕЛЕНА.КОЙТО РАЗБИРА , ЗНАЕ.
Someone публикува:
16 Февруари 2024 | 12:29
Този до нея дядо й ли е?
Браво публикува:
16 Февруари 2024 | 11:39
Тя е свикнала на опъване!
. публикува:
16 Февруари 2024 | 10:43
Карън

Добавете Вашия коментар

TOP