Неуспели политици и авери на Братя Галеви посрещнаха Цветан Цветанов в Дупница

13 Септември 2020 | 08:50
0 коментара
Общество

Неуспели кандидати за кметове начело с ченге от групата на Братя Галеви посрещнаха Цветан Цветанов в Дупница, съобщава 4власт.

​Неуспели кандидати за кметове в Дупница и Сапарева баня посрещнаха бившия министър на вътрешните работи и бивш зам.- председател на ГЕРБ Цветан Цветанов в Дупница. 

До Цветанов седна бившия лидер на АБВ, който се класира трети като кандидат за кмет, Георги Градевски. В момента той е общински съветник, но от няколко месеца е независим, тъй като напусна лявата парти на бившия президент Георги Първанов. Около 50 души в залата се питаха, как от крайно ляво и заклет русофил Георги Градевски стана крайно десен и е на път да оглави партията на Цветанов, който я определя като дясноцентриска.

В залата беше и майката на Градевски, Любов Градевска, която е рускиня и геройски изтърпя антируската пропаганда на Цветан Цветанов, който заплю и „Турски поток“. „От него полза има само Русия, но не и България. В Америка имам приятели, истински преуспели бизнесмени, като Братя Вълневи. Те имат 1200 камиона, управляват мощна транспортна фирма.“- каза Цветан Цветанов. Тук беше и бащата на Георги Градевски -Васил Градевски. 

В залата на първа линия беше бившият шеф на полицията в Дупница Сашо Вельов, който води предизборната кампания на Братя Галеви за депутати, а по- късно оглави инициативен комитет „Те направиха много за града“ и събира подписка в тяхна подкрепа за свободата им, докато бяха в ареста. На събранието беше и подсъдимият за пожара под магистрала Струма, бизнесменът, който се занимава с вторични суровини Кольо Илиев. 

От Сапарева баня беше бившият съветник и кандидат за кмет Костадин Николов, адвокат по професия. Учителката Ани Вакъвчиева, която загуби кметската надпревара в Дупница, а също и поста си на общински съветник, също присъства. Имаше и хора от Бобов дол. Като гост присъства Радослав Радославов, бивш съветник от БСП. 

Цветан Цветанов говори общи приказки и не отговори с конкретика на нито един въпрос, останахме разочаровани, споделиха присъстващи. Над 65% хоризонтално покритие в страната има в момента структурата на бъдещата политическа платформа “Републиканци за България”, каза основателят и Цветан Цветанов на среща в Дупница.

“Работя изключително добре с хората от Кюстендилска област и след 1-ви октомври ще бъдат ясни имената на официалните представители на партията по места. Ние сме в център- дясно и ще дадем необходимата алтернатива на хората, които не гласуват, а те са вече 50% от имащите право на глас в страната.“ 

Цветан Цветанов разясни и основните секторни политика, които партията ще провежда и допълни, че всеки ще може да коментира и предлага в специалната онлайн платформа, която ще стартират скоро от “Републиканци за България”. Цветанов каза, че се готвят за парламентарните избори но и гледат уверено и към местния вот, които е след почти три години.

Добавете Вашия коментар

TOP