Непълнолетни пострадаха при пътни инциденти в Пиринско

14 Юли 2022 | 11:03
0 коментара
Криминално
Непълнолетни пострадаха при пътни инциденти в Пиринско

Двама непълнолетни са пострадали при пътни инциденти, информираха от полицията.

17-годишен е подкарал колата на родителите си без да притежава шофьорска книжка. На пътя Гоце Делчев - село Мосомище, катастрофирал. Ударил "Рено Флуенс" в крайпътна чешма. Неправоспособният водач е от село Лъжница. При удара е пострадал пътник на 65 години от същото село, който е пътувал на предната седалка и е получил контузна рана на главата. Прегледан в медицинско заведение и е освободен за домашно лечение. Проверка е установила, че в автомобила предпазните колани са били поставени, а пробата за алкохол на водача е отрицателна. 

На улица „Солунските атентатори“ в благоевградския квартал „Струмско“ правоспособен водач на "Нисан" е предизвикал произшествие. 30-годишният благоевградчанин отнел предимството на автомобил "Тойота", шофиран от 53-годишна жена, също от Благоевград. Колите се ударили челно. Лекое пострадала водачката на ударената кола. Тестовете за алкохол на водачите са отрицателни. 

Между гоцеделчевските села Туховище и Слащен, неправоспособен моторист на 17 години, управлявайки нерегистриран мотоциклет „Априлия“ с несъобразена скорост, се блъснал в крайпътен скат. При инцидента са пострадали водачът, който е с охлузни рани и контузия на десен крак и возещо се на мотоциклета 17-годишно момиче, което е получило рана на главата. Пострадалите са прегледани в медицинско заведение, освободени са за домашно лечение. Пробата на водача за алкохол е отрицателна.

На улица в село Гърмен 48-годишен от Гоце Делчев ударил управляван от него „Ситроен Берлинго“ автомобил "Пежо", управляван от 73-годишен.  Направил неправилно изпреварване. В резултат на инцидента виновният за инцидента е е пострадал водачът на „Ситроен“-а, който е получил изкълчване на ключица, освободен е за домашно лечение. 

Добавете Вашия коментар

TOP