Нелепо: Работник си разби главата в бетон, а метална колона се стовари върху тялото му

04 Януари 2023 | 18:07
1 коментара
Криминално
Нелепо: Работник си разби главата в бетон, а метална колона се стовари върху тялото му

Мъж на видима възраст около 60 г. е в тежко състояние след нелепа трудова злополука, станала преди около час в района на Пети километър в Бургас, съобщава Флагман.БГ.

Пострадалият бил част от бригада, която изгражда ново хале в района на ресторант „Бухлевата воденица”. В момента на инцидента те сглобявали конструкцията, но използвали самоделка – мотокар със специално направена платформа.

След като работникът бил издигнат на около метър и половина височина, платформата се счупила и той си разбил главата в твърдия бетон, а върху тялото му се срутила и металната колона, която той издигал.

„Не видяхме точно какво се случва, но чухме страховит писък, след което забелязахме мъж да лежи на земята, целият облян в кръв. Веднага се обадихме на спешния тел. 112, казаха ни да не го пипаме и да опитаме да го запазим в съзнание. Линейната дойде бързо и го откара”, разказаха очевидци.

Халето, което работниците изграждали било предвидено за автосервиза на мъж, известен засега само с малкото му име – Цецо. Карал бял джип Мерцедес. Пострадалият работник не е имал каска, а на обекта липсва табела с информация за инвеститора, строителя и надзорника.

Добавени коментари

ВЕНЦИ публикува:
07 Януари 2023 | 20:07
Tипично по български, хубава работа ама българска

Добавете Вашия коментар

TOP