Неграмотният Цветан, който държи заложници: Въоръжен съм до зъби!

03 Октомври 2023 | 20:53
0 коментара
Криминално
Благоевград
Неграмотният Цветан, който държи заложници: Въоръжен съм до зъби!

Цветан от Лом, който държи трима души заложници в санданското село Вълково, от сутринта предупреждава във фейсбук, че ще извърши тежкото престъпление.

Днес около 17,25 ч. е получен сигнал, че той е пристигнал въоръжен с два пистолета в селото и е прострелял бащата на приятелката си Ева. Държи нея и майка й Ани като заложници, както и мъж, когото ударил в лицето и закопчал с белезници на стълбището.

"За последно предупреждавам, не се доближавайте до кащтата подготвен сам за много хора неискам да наранявам невидни но ако се наложи нямам избор радвайте се на семеиствата си и Неси навичаите проблеми просто щте разберете какво сее случило", написал преди обед в профила си във фейсбук /правописът е запазен в оригинал/.

"Одброяват се часовете до смарта на тези две чуми заклевам се в гроба на бащтами щте ги измачвам до последна капка и щте разберете какво направиха", е следващият му пост. В друг пък предупреждава хората в село Вълково да си стоят по къщите.

Още вчера той е пуснал пост: "Здр на всички от валково искам да ви кажа че когато чуете викове от кащтата на Анушка недей приближавайте защото рискувате живота си който жали семеиство си нека си седи отстрани и да си гледа сеир без да се прави на маж спасител защто щте баде тялото му праснато на парченца.

Хора четете внимателно и несе изказвате неподготвено казвам ви щте сам воражен до заби неискам да пострадат невидни хора аз моя живот щте го сасипя Неси сасипваите вашия а се радвайте на семействата си".

Добавете Вашия коментар

TOP