Неделчо Матушев: Пирин има страхотен колектив и потенциал да вземе точки в София

28 Август 2015 | 21:58
0 коментара
Спорт
Неделчо Матушев: Пирин има страхотен колектив и потенциал да вземе точки в София

В ОФК „Пирин“ има страхотен колектив и футболисти, които са способни да вземат точки от предстоящото гостуване на „Левски“ в София. Това заяви старши треньорът на „орлетата“ Неделчо Матушев днес.

„Трудностите и малшансът от началото на сезона ни сплотяват още повече като колектив. Мисля, че идва времето, в което ще почнем да побеждавам. Смятам, че можем да излезем крайни победители от предстоящия мач и работим в тази насока. С повече хъс и себераздаване това може да стане”, заяви специалистът.

 

За съжаление от състава трайно отпада полузащитникът Еденилсон Бергонски, на когото предстои операция, както и Башлиев, който още се възстановява. Останалите състезатели са на линия, с малки изключени от оплакващи се, които до мача в неделя се очаква да се в кондиция.

От клуба заявиха, че плануваната контрола през следващата седмица в Гърция пропада, след като съперникът от „Трикала“ е в процес на смяна на собственост и отказва този ангажимент. Вместо това, Пирин ще срещне съименниците си от Разлог на 4 септември от 17:00 часа, като следващата седмица ще стане ясен и теренът, на който ще се проведе контролата. 

Феновете на „Пирин“ също ще пътуват за мача в София, като един автобус потегля в 17:00 в неделя от паркинга пред хотел „Ален Мак”, а цената на екскурзията е 5 лв.

Добавете Вашия коментар

TOP