Неделчо Матушев: Не мога аз да вкарам

14 Септември 2015 | 07:20
0 коментара
Спорт
Неделчо Матушев: Не мога аз да вкарам

Треньорът на “Пирин” Неделчо Матушев остана доволен от себераздаването на момчетата си, но изрази разочарование от немощта в нападение на отбора. Както E79news писа „Пирин“ и „Монтана“ не можаха да си отбележат в последната среща от 8-ия кръг на „А“ група и си разделиха по една точка.

По думите на Матушев, „Пирин“ продължава търсенето на нов таран.

"Първото полувреме играхме много добре. После, когато мачът отиваше към края, напрежението си оказа влиянието. Не мога да бъда недоволен от себераздаването на момчетата. Но аз не мога да вкарам положенията", заяви след карая на срещата „Неделчо Матушев“

"Търсим нападател, разчитаме на Мартин Тошев. Просто няма човек, който да оползотворява усилията на целия отбор. Янко Сандански се представи добре като за първи мач, вярвам, че занапред ще продължи по този начин", каза още наставникът.

 

"Когато пропускаме с лекота ситуациите, това създава напрежение и не можем да бъдем спокойни. Затова на моменти се пропуксахме и „Монтана“ имаше своите ситуации. Но може би и виковете от трибуните дадоха своето отражение", сподели в заключение Матушев.

Добавете Вашия коментар

TOP