Неделчо Матушев: Излизаме за победа срещу „Славия“

26 Юли 2015 | 18:45
0 коментара
Спорт
Неделчо Матушев: Излизаме за победа срещу  Славия

От Маркиньос и Бергонси има какво още да се желае, каза старши треньорът на „Пирин“ Благоевград преди утрешния мач срещу столичани

Ще направим всичко възможно да излезем победители от двубоя със „Славия“. Това заяви ден преди мача старши треньорът на „Пирин“ Благоевград Неделчо Матушев.

Днес наставникът на „орлетата“ даде традиционна пресконференция, на която сподели, че единствено Димитър Благов продължава да лекува стара травма и в тима няма други проблеми от здравословен характер.

„Очакванията ми са като за всеки мач. „Пирин“ да побеждава, да се представя по най-добрия начин, да радва. Отбора в движение го изграждаме. Има какво още да се желае. Да се надяваме, че в понеделник ще се поздравим с победа“, каза Неделчо Матушев.

Бразилците Маркиньос и Бергонси няма да започнат титуляри в двубоя със „Славия“., категоричен бе Матушев.

„От Маркиньос и Бергонси има какво още да се желае. Двамата са изостанали физически, стараем се всеки ден да подобряваме формата им и с времето да помагат. На този етап не са готови да започнат и да заиграят цял мач“, допълни Матушев.

Според последното решение на клубната управа на територията на стадион „Христо Ботев“ вече ще работи само една будка за продажба на слънчоглед и минерална вода и други продажби няма да бъдат разрешавани. Будката ще се стопанисва от двата фенклуба на „орлетата“, а средствата от продажбите ще отиват за подпомагане дейността на двата фенклуба. 

Двубоят със „Славия“ е в (понеделник) от 21:00 часа, входът е 5 лв. 

Източник:E79 News

Добавете Вашия коментар

TOP