НДСВ номинира юриста Кирил Габеров за кмет на Благоевград

23 Август 2023 | 08:31
3 коментара
Политика
Благоевград
НДСВ номинира юриста Кирил Габеров за кмет на Благоевград

Зам.-председателят на Национална движение „Симеон Втори" Кирил Габеров беше номиниран за претендент кмет на Благоевград..

Това стана нощес на заседание на общинската конструкция, на което участваха координатори от региона. Габеров е правист по обучение, с доста сериозен опит в структурите на общинската и държавната администрация.

Председателят на Национална движение „Симеон Втори" Станимир Илчев и секретарят на партията Съби Давидов показаха претендента и подчертаваха върху дилемите, които ще вземат решение бъдещите кметове и общински съветници от Национална движение „Симеон Втори".

Председателят на предизборния щаб Боряна Кътева срещна присъстващите с последователността на дейностите по регистрацията на партията и листите по места.

Ветерани на Национална движение „Симеон Втори" се обърнаха към претендента Кирил Габеров с оферти за обогатяване на предизборната му стратегия, ориентирани към настоящите проблеми на града.

Предстои образуването на локален избирателен щаб, който ще реализира акцията на Кирил Габеров и листата на Национална движение „Симеон Втори". Това е първата номинация на претендент за кмет в регионален град. Утвърждаването на номинираните претенденти по места ще се извърши на 2 септември т. година, на съвещание на националния съвет на Национална движение „Симеон Втори". \ struma.com

Добавени коментари

Бегай публикува:
23 Август 2023 | 10:52
Какви са тия бе , габеров, габерски, съби, да си управляват по осеново и гоцето селата, тук в Благоевград помаци , НЕ!
Грешна информация публикува:
23 Август 2023 | 09:04
Пиринско, Пиринско…. не ставате. Дори името на партията сте объркали. НДСВ вече се казва Национално движение за стабилност и възход. Отдавна не е Национално движение Симеон Втори
Ретър публикува:
23 Август 2023 | 08:44
Това предложение е добро.съграждани време е да се събудим....

Добавете Вашия коментар

TOP