Навръх рождения си ден Илко Стоянов постави новото начало за Благоевград

09 Юни 2021 | 07:12
1 коментара
Общество

 Председателят на 45-ото НС Ива Митева и секретарят на ИТН Виктория Василева лично подкрепиха кандидат-кмета Навръх рождения си ден Илко Стоянов даде старт на предизборната си кампания с близки, приятели и съмишленици.

Събитието тази вечер събра много млади хора, на чиято енергия ще разчита бъдещият управник на Благоевград. За да подкрепят кандидат-кмета на „Има такъв народ” дойдоха председателят на 45-ото Народно събрание Ива Митева, главният секретар на партията Виктория Василева, световната шампионка по шах Антоанета Стефанова и симпатизанти от цялата страна.

„Вярваме, че на 27 юни от Благоевград ще започне победоносният поход на промяната в цялата страна. От 30 години познавам Илко и мога смело да кажа, че той е истински боец. Влиза смело във всяка битка с цялата си енергия и не се страхува от крайния резултат. А това е белег на победител. Нека на 27 юни „Има такъв народ” се поздрави с първия избран кмет”, каза Виктория Василева.

Ива Митева навръх рождения му ден призна, че Илко Стоянов е прекрасен човек и приятел. „Той може да взима решения, да представя достойно града и съм сигурна, че ще е успешен кмет”, допълни Митева.

Илко Стоянов бе категоричен, че за Благоевград няма никакво време за губене. Затова още в първия ден след изборите той ще започне работа, за да може областният център бързо да навакса икономическото си изоставане от последните години. Дългосрочната му стратегия предвижда развитие в три основни направления – икономически подем, привличането на IT компании, които да работят в тясно сътрудничество с двата университета, както и създаването на устойчив туризъм, който да постави Благоевград на картата на туристическите дестинации.

„Няколко са основните стълбове в моята управленска програма. Индустриална и логистична зона „Главен път Е-79”, която ще се случи бързо с честен и принципен подход към бизнеса от страна на мен и моя екип. Ще се изгради високотехнологична зона за IT технологии. Управлението в последните години е длъжник на туризма, а градът ни има невероятни възможности – от една страна ски центърът „Картала”, където може да се обособи еко и фрийрайд зона, а от друга страна са минералните извори и прекрасната природа, които ще ни позволят да изградим три общински СПА обекта, както и прекрасна парк зона от „Бачиново” до селата Бистрица и Дъбрава”, разкри част от своята визия за развитието на града Илко Стоянов.

Според него не е по силите на един човек да извади Благоевград от застоя и пропадането, в което се намира. „Нека да поставим ново начало за града ни! Нека да го направим ЗАЕДНО!”, призова кандидат-кметът.

Той обеща, че ще води позитивна кампания, насочена към развитието и бъдещето на Благоевград, а не към миналото. Приятелите на Илко го изненадаха с торта и на 51-ия му рожден ден му пожелаха да спечели още на първи тур кметската надпревара с 51%.

Добавени коментари

Курдо Коленков публикува:
09 Юни 2021 | 07:24
Дреме ми на Буя!

Добавете Вашия коментар

TOP