Наставникът на „Пирин“ - Благоевград Наджи Шенсой: И точка срещу „Лудогорец“ ще е добре

04 Март 2016 | 14:58
0 коментара
Спорт
Наставникът на  Пирин  - Благоевград Наджи Шенсой: И точка срещу  Лудогорец  ще е добре

Наставникът на „Пирин“ Наджи Шенсой определи „Лудогорец“ като бъдещият шампион на България. Според него на 75% разградчани ще завършат първи в шампионата, а именно голямата преднина на „Лудогорец“ пред другите може да се окаже големият шанс на „Пирин“.

„Излизаме за победа, но съвсем честно признавам, че и точка срещу „Лудогорец“ ще бъде успех. Познаваме добре съперника. Големият проблем за нас ще бъде отново отсъствието на Александър Башлиев. Той бе най-добрият ни футболист на лагера в Турция, важен човек в схемата ни е. Въпреки че тренира наравно с другите, за съжаление ще пропусне този мач. До последно под въпрос за срещата ще бъде и Мартин Тошев“, обяви Наджи Шенсой на пресконференция днес.

При отсъствието на Башлиев косоварят бе категоричен, че титуляр ще бъде Костадин Дяков. Старши треньорът на „Пирин“ също така уточни, че Маркиньос физически не може да издържи повече от едно полувреме и най-вероятно няма да започне титуляр. За първи път в групата за мача тази пролет ще попадне и вратарят Веселин Ганев.

Шенсой бе категоричен, че въпреки отделните грешки, младият вратар на „Пирин“ Красимир Костов има огромен талант и трябва да му се гласува по-голямо доверие.

Не на последно място и Шенсой, и ръководството на „орлетата“ призоваха феновете да подкрепят отбора си в рамките на разрешеното. Както E79news писа след мача с „Ботев“ благоевградчани бяха глобени с общо 3000 лв. и с предупреждение за лишаване от домакинство.

През есента „Пирин“ загуби с 0:3 от „Лудогорец“ на стадион „Христо Ботев“, но после направи 0:0 в Разград при повторният дебют на Георги Дерменджиев начело на разградчани.

Цената на билетите си остава 5 лева. Срещата между „Пирин“ и „Лудогорец“ е утре от 16:30 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

 

Автор: Стефан Дамянов

Добавете Вашия коментар

TOP