Наставникът на орлетата Христо Янев за скандала с Николай Бодуров: Никой не може да ми отнеме хубавите моменти с него

15 Февруари 2023 | 08:36
0 коментара
Спорт
Наставникът на орлетата Христо Янев за скандала с Николай Бодуров: Никой не може да ми отнеме хубавите моменти с него

След фиаското 0:2 срещу „Славия“ в понеделник вечер наставникът на орлетата Христо Янев за първи път проговори за скандала с бившия капитан Николай Бодуров и обидата, че е мъж с главно Ж.

„Продължавам да уважавам Бодуров. Нямам конфликт с него и никой не може да ми отнеме хубавите моменти, които сме имали заедно. Аз съм работник в клуба и трябва да се съобразявам с някои неща“, заяви старшията и направи връзка между случилото се на „Овча купел“ и предстоящия сблъсък с „Левски“ в неделя. Няма какво толкова да се обяснява. Белите си вкараха ситуациите, а ние пропуснахме нашите. Създадохме 7-8 положения, по-чисти бяха от техните, надявам се срещу „Левски“ да имаме три-четири и да реализираме две. Очаквам труден мач. Сините имат най-добрия състав в България, най-добрия треньор и от него се учим ние, младите. Футболистите показват качества, които ще са ни полезни в бъдеще. Манолев и Занев правят всичко възможно ситуацията в клуба да е нормална. Понякога затрудненията се отразяват на тренировъчния процес. Почти нов отбор сме, за краткото време, в което работихме, свършихме добра работа. Резултатите и точките ни притискат, но ще направим всичко възможно да запазим статута си в Първа лига. Искам да похваля момчетата за начина, по който изиграха мача, особено през второто полувреме. Свалям им шапка за характера и професионализма“, заключи Янев.

Станислав Манолев

Клубният президент Станислав Манолев подкрепи треньорското мнение за играта на тима след почивката и повдигна завесата на кого е решението за раздялана с Бодуров, Костов, Попев… „През второто полувреме тотално ги надиграхме. Те от един удар ни вкараха два гола. Мисля, че в бъдеще ще показваме по-добри резултати и можем да спасим отбора. Решение на треньора и на собственика е да подмладим състава. Не виждам начин да се потуши конфликтът между Янев и Бодуров“, категоричен е благоевградският Рапаич.

Венци Стефанов

Добри думи за гостите от областния център на Пиринско се чуха от устата на боса на „Славия“ Венци Стефанов. „От това, което видях на днешния мач, мисля, че някъде се вършат престъпления. Престъпление е, ако ръководството и всички там в Благоевград допуснат отбор като „Пирин“ да изпадне. Имат много млади и талантливи деца. Това е люпилня на футбола в България и трябва да се направи нещо да се спаси този отбор“, каза президентът на най-стария столичен клуб.

ТОНИ КИРИЛОВ в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP