Настана време за революция! Проектът „Висша лига” ще бетонира Боби и компания

25 Февруари 2016 | 18:06
0 коментара
Спорт
Настана време за революция! Проектът  Висша лига” ще бетонира Боби и компания

Моментът за революционни промени в българския футбол настъпи. Без ЦСКА, Литекс и Локо (София) „А” група е бледа сянка на миналото си. А и когато шампионът е ясен предварително заради огромното предимство на Лудогорец, първенството ни става още по-скучно и безинтересно.

Затова идеята на заместник-изпълнителния директор на БФС Павел Колев за създаването на Висша лига е напълно адекватна. Казано накратко – попада точно в „десетката”.

За ЦСКА и Локо (София) все ще се намерят вратички и компромиси да се завърнат сред големите. Било чрез „уайлд кард”, било чрез някаква друга форма. Повече от очевадно е, че с тяхното отсъствие, особено това на „червените”, се губи интригата в шампионата. Губят се и печалбите от телевизионни права.  Губят всички, включително и левскарите, на които, повярвайте, вечното дерби им липсва.

Предстоящият проект ще бъде най-големият коз, с който Борислав Михайлов и компания ще надцакат опонентите и „доброжелателите” си. И със сигурност ще закрепи настоящото ръководство на БФС. Превърне ли се идеята в реалност, зовът за извънреден конгрес ще секне – повярвайте!

РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP