Насред лято: Няколко благоевградски села остават без вода

03 Август 2023 | 08:23
0 коментара
Общество
Благоевград
Насред лято: Няколко благоевградски села остават без вода

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява, че във връзка със силно намаляване на дебита на водоизточника за с. Долно Българчево, общ. Благоевград, считано от 03.08.2023г. се въвежда режим на водоподаването в с. Долно Българчево.
График за провеждане на режима:
Ⅰ зона (включва имотите северно от сградата на кметството) – ще се подава вода на нечетните дати от 08.00 до 08.00 часа на следващия ден;
Ⅱ зона (включва имотите южно от сградата на кметството) – ще се подава вода на четните дати от 08.00 до 08.00 часа на следващия ден. Препоръчваме всички живущи в района да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява, че във връзка със силно намаляване на дебита на водоизточника за с. Зелен дол, общ. Благоевград, считано от 01.08.2023 г. се въвежда режим на водоподаването в с. Зелен дол. График за провеждане на режима:
Всеки ден от 17.00 до 20.00 часа – ще се подава вода. В останалото време водоподаването ще бъде спряно. Препоръчваме всички живущи в района да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява, че във връзка със силно намаляване на дебита на водоизточника за с. Бучино, общ. Благоевград, считано от 25.07.2023 г. се въвежда режим на водоподаването в с. Бучино.
График за провеждане на режима:
Всеки понеделник и петък от 16.00 до 21.00 часа – ще се подава вода. В останалото време водоподаването ще бъде спряно. Препоръчваме всички живущи в района да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

От Ръководството на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград


 

Добавете Вашия коментар

TOP