Наръгаха полицай с нож, мутри опитаха да запалят униформените

02 Септември 2020 | 13:34
0 коментара
Криминално

Полицай е наръган с нож на жълтите павета. Униформеният е без опасност за живота. Той е стоял на предна линия срещу лумпените, които преди минути опитаха да запалят кордона като разпръснаха сено върху него.

За раненият униформен започнаха да гърмят и социалните мрежи. Един от потребителите Александър Бакалов - написа преди малко: „Боднаха полицай с нож на първа линия! Замислете се защо се имитират размирици и кой иска толкоз бързо властта!".

От СДВР разпространиха видеозапис от момента на опита за запалване на полицаите. Екипът ни на място пък видя десетки мутри, които опитаха да направят втори опит за щурм. На място обаче има пожарна, която е в готовност да действа. Има и откраднати каски на полицаи, а метежник с тъпа усмивка крещеше от импровизираната трибуна, размахвайки щит на жандармерист, под одобрителния смях на бащата на фалшивите новини Арман Бабикян. Навсякъде плъзнаха маскирани яки момчета, други носят противогази или защитни очила, за да не бъдат разпознати след това.

"Продължава агресията срещу служителите на реда. Протестиращи хвърлят павета, бутилки и др. предмети по униформените. Хвърлят срещу кордона и слама, която запалиха.Полицията отново призовава гражданите да запазят мирната форма на протеста и не се увличат по проявите на агресивно поведение", заявиха от СДВР./Монитор/

Очаквайте подробности!

Добавете Вашия коментар

TOP