Народен събор „Света Богородица“ в Белица

08 Август 2023 | 14:53
3 коментара
Култура
Благоевград
Народен събор  Света Богородица  в Белица

Община Белица, църковното настоятелство при храм „Св. Вмч. Георги“ и Народно читалище „Георги Тодоров – 1885“ организират народен събор „Света Богородица“.

В едноименната местност край Белица  ни очаква богат празничен концерт с изпълненията на  Ансамбъл за народни песни „Белица“ и Александър Велинов.

Красотата на пиринския македонски фолклор ще обогатят популярните и обичани Ваня Найденова и Никола Тодоров, от продуцентска компания ВВД – Руйчев.

Началото на празничния ден е в 10:30 часа. Богородичният курбан ще бъде осветен в 12.30 ч. от местния свещеник отец Николай.

Община Белица осигурява безплатен транспорт за народния  събор ”Света Богородица” на 15.08.2023г. /вторник/. Организирания транспорт  тръгва в 10.00 ч. от центъра на града и се връща  в 13.30 ч.

Добавени коментари

До Ревански публикува:
05 Септември 2023 | 11:58
Якоруда не ви иска Беди Осман и Карафеиз и ни е срам от вас. Вие се провалихте. Нищо не постигнахте за този град и община. Доста години ви търпяхме, и разбрахме че не ставате за управляващи. Трябват нови хора с чисто минало, честни и образовани, които да се разграничат от това СТАТУКВО, и да ви освободят всички. Тези нови лица са Мехмед Вакльов и екипа който той ще представи.В тях е надеждата Якоруда и селата да започнат да се развиват и печелят проекти , както в Белица. Промяната идва. Подкрепете ги. Оставете страха и заплахите, които ви внушават. Те са минало. Победата е близо. Досега като ви управляваха само якорудчани, какво- НИЩО, ограбиха ви, прогониха ви, заплашваха ви, отмъщават ви, фалираха общината и закопаха града. Мехмед Вакльов е правилният избор. Герб го подкрепя. Марио Асьов също. Беди и Карафеиз и Сабиха свирката и Айша прътката..също са пътнички..на топло...пълна чистка..
Golyu публикува:
08 Август 2023 | 22:35
Болен мозъко, няма място за твоите глупости тук. Иди на преглед, имаш крещяща нужда!
Мердие Осман публикува:
08 Август 2023 | 21:37
Хора от община Якоруда,разберете, че има тайна новият кмет да остави на същите постове в общината Беда, Магда и Карафеиз .. Това е недопустимо. Бъдете будни, а не в кома, в която вече 20 г ви държат. Не позволявайте ПРОМЯНАТА, да стане подмяна

Добавете Вашия коментар

TOP