Narod.bg: Чакат се още арести-властта удря кметове на Корнелия и Слави

12 Август 2023 | 09:02
4 коментара
Общество
България
Narod.bg: Чакат се още арести-властта удря кметове на Корнелия и Слави

Арестуваният от Европейската прокуратура по дело за измама и впоследствие пуснат на свобода срещу 10 бона кмет на Генерал Тошево Валентин Димитров (БСП) е само първият от серията арести, които се чакат до местните избори, докладва пред Narod.bg източник от властта.

Според сведенията още няколко градоначалници от БСП и ИТН ги чака килия по заповед на европрокурор Лаура Кьовеши въз основа на сведения, дадени й от нашето държавно обвинение.

Арестите са част от договорката, която сключиха партиите при съставянето на „некоалицията“ – предизборно на мушката да бъдат поставени управници на Корнелия Нинова и Слави Трифонов, призна информаторът на Narod.bg.

Според оскъдната информация планът включва

ареста до дни на кмета от БСП в Бобошево Крум Маринов, както и на ИТН градоначалника в Благоевград Илко Стоянов с аргумента, че са въртели схеми с европейските пари. източник: Narod.bg

Добавени коментари

Якоруда публикува:
12 Август 2023 | 12:21
Мехмед Вакльов никога няма да стане кмет на Якоруда. Якоруда не го познава и не го иска.
Председателя на ДПС публикува:
12 Август 2023 | 09:50
Председателя на ДПС публикува: 12 Август 2023 | 09:45 Централата на ДПС реши да издигне Мехмед Вакльов за кмет на община Якоруда. Пред него е поставена задача да посочи нов екип от ерудирани млади и уважавани личности. Категорично да се раздели с всички до един, без изключение от старите управници които се провалиха, и не заслужават доверие. Призоваваме населението на община Якоруда и съставните населени места да го подкрепят, за да изведе града от блатото в което го тикнаха досегашните управници
Седеф публикува:
12 Август 2023 | 09:45
Че какъв кмет има Слави?! Илко Стоянов не е ИТН от деня, в който стана кмет... :D Илко Стоянов е политически ветропоказател, който няма нито партия, нито морал, нито приятели.
??? публикува:
12 Август 2023 | 09:39
А кметове на ГЕРБ щъо не ги пипат??? И бивши и настоящи кога ше ги проверяват. Те са за затвора

Добавете Вашия коментар

TOP