Нарковойната в Разлог и Банско продължава! Дилърите на Кокаиновите крале палят колите на конкуренцията

07 Декември 2021 | 08:32
25 коментара
Криминално
Нарковойната в Разлог и Банско продължава! Дилърите на Кокаиновите крале палят колите на конкуренцията

Нарковойната в Разлог и Банско няма край! 

В навечерието на студентския празник и старта на сезона в курорта Банско дилърите на Кокаиновите крале палят колите на конкуренцията!

Мутрите превърнали се днес в строители превзели общинска администрация Банско са безкомпромисни към конкуренцията. В благоевградска област се коментира, че двамата братя феодали заподозрени в убийство, рекет, лихварство назначават шеф на полицията в града под Тодорка, избират си кмет, купуват гласове на килограм за партиите на статуквото и безкомпромисно палят колите и клеветят невинни хора, нарочени за дилъри от обкръжението на кримигероят "Гаргата".

Само преди няколко дни, на 03.12.2021 г. около 01.45 часа в РУ Банско е получен сигнал за горящ автомобил БМВ Х5, паркиран на неохраняем паркинг на ул. „Явор“ в курортния град. Екип на РС ПБЗН е потушил огъня, обхванал и унижощил авотомобила, собственост на 36 – годишният Петър Хаджистоянов - Пежо от гр. Разлог. Служители на РУ Банско са извършили първоначален оглед на местопроизшествието и са уведомили прокуратурата за инцидента.

Припомняме, че на 17.01.2017г. около 06:12 часа на ул.“Места“ в гр.Разлог запалиха лек автомобил „Мерцедес“ собственост на криминалнопроявения разложанин Петър Хаджистоянов - Пежо. Причините за пожара и стойността на нанесените щети са както днес в процес на установяване, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Само месец по рано на 06.12.2016г. около 21:38 часа на тел. 112 бе получен сигнал за пожар в гараж в гр.Разлог. Погасен от екип на РСПБЗН-Разлог. Лек автомобил „Ауди“собственост на Явор Мандраджиев - Явата бе запален в Разлог. Най-вероятно автомобилите бяха заляти с коктейл "Молотов". В съседство на горящия автомобил с по леки щети бяха, лек автомобил „Фолксваген Пасат“, лек автомобил „Хонда, лек автомобил „Опел“ и трабант.

Към днешна дата крими контингента в Банско, който бе командирован за изборите в Гърция и Турция прави совалки със силните на деня, като пращат емисари към новата политическа формация "Продължаваме промяната" с цел комфорт за бизнеса с "тъмно минало и неизвестно бъдеще".

Ще се справи ли директорът на ОДМВР-Благоевград Ст. Комисар Георги Кандев с мафията в Банско, остава загадка!?

Нарковойната в Разлог и Банско продължава! Дилърите на Кокаиновите крале палят колите на конкуренцията

Добавени коментари

Лудия публикува:
08 Декември 2021 | 21:00
бати келешите не ставате за нищо
Фъсс публикува:
08 Декември 2021 | 15:49
Продавам Пежо 407. Има го в Мобиле, Карс и Маркетплейс
Чакало публикува:
08 Декември 2021 | 11:24
Е разложки бабуждери ке ве маам
Банскалия публикува:
07 Декември 2021 | 18:28
Не съм сляп за нищо,но обществените поръчки ги прибират само Сдружението,а за Гуденцето Ангелинино няма нищо и целия свят му е крив.Така че,Колчагов явно по друг начин стимулира Кадев.
До Банскалия публикува:
07 Декември 2021 | 16:31
Е как че се дистанцира, като те го финансират цело Банско го знае! Всички общински поръчки за тях отиват! Или си слеп за това?
Банскалия публикува:
07 Декември 2021 | 16:25
Джипсовете и Владо Колчагов са една стока.Само правят интриги на хората,за да ги разединяват и после се изкарват големите “обединители”. Дано Кадев успее да се дистанцира от тези личности,че ще повлекат и него след 2 години.
Чакало публикува:
07 Декември 2021 | 16:20
Е гарго ке те оправа я
Чакало публикува:
07 Декември 2021 | 16:03
Е неа барате жипсовете.
Сойка публикува:
07 Декември 2021 | 15:07
Дане преби зета на Ирина рашевия и за капак натупа и жена му на кращенката алкохол наркотици злоба завист и накрая мимо нишчо не видел слеп и омразен мрази батко оти дане му подари кон да му е слуга цел живот да пребиеш зете ай честито да се сера на парите,
Запознат публикува:
07 Декември 2021 | 13:34
Банско си има нови ПРОДАЖНИЦИ Иван Драгостинов-Ванчик. Общински съветник от сдружение “Бъдеще за община Банско”Той управлява заведенията на фирма “Юлен”. Ако някой не знае в тази фирма с 12%има участие и община Банско. Ванчик краде от заведенията на “Юлен”. Каквото открадне,като храна и напитки,продава в собствените си заведения. И понеже е “оставен “да краде безнаказано ,Ванчик не гласува в интерес на банскалии,а както му нареди работодателят т.е. Цеко!
Запознат публикува:
07 Декември 2021 | 13:34
Банско си има нови ПРОДАЖНИЦИ Георги Главчев-общински съветник от Сдружение “Бъдеще за община Банско” Той управлява скигардеробите на фирма “Юлен”! В края на всеки работен ден всички гардероби му снасят между 2000 и 3000 лева неосчетоводени безотчетни пари! Навярно по-голямата част от средствата той отчита на друго място,защото не ми се вярва ,че работодателя му е толкова прост да го остави да краде цялата сума за себе си! Главчев не гласува в интерес на Банскалии,а както му нареди Цеко!
Запознат публикува:
07 Декември 2021 | 13:33
Банско си има нови ПРОДАЖНИЦИ След като Краваров,мир на душата му, продаде интересите на банскалии заради комисионните от издаването на строителни разрешения без план, без инфраструктура ,след като Икономов продаде интересите на банскалии заради комисионните от изпълнението на проекти ,раздавани на приятелски фирми,а много от проектите бяха безсмислени и вредни,като например “Водния цикъл”,единствения ефект от който беше вдигането цената на водата,днес Банско си има нови продажници. Скрити са зад благозвучното име “Сдружение бъдеще за община Банско”
Запознат публикува:
07 Декември 2021 | 13:01
Общинската администрация принадлежи на дине дурчов, владо колчагов и строителя на новата коалиция в общински съвет ъяет Банско Благой Кишев
Аз съм бурята! публикува:
07 Декември 2021 | 12:50
Начи ся предлагам на тези "гипсове" да им напрАите по един паметник от гипс щоТ са вашта гордост! Мноо си ги обичате, ама мноо са ви мили! А да ви имам и селяците страхливи да ви имам!
Васил Донев публикува:
07 Декември 2021 | 12:38
Да ви обясня ли колко са мили и добри джипсовете?? не са посегнали на никой нали ?
ХАХА публикува:
07 Декември 2021 | 12:36
Хаха, не е нужно да се закачат с нас що им е? те си ни крадат цяла община за тях работи а ниа си мълчим. Що да се закачаа с нази?
do Valentin публикува:
07 Декември 2021 | 12:21
Като не знаеш си мъчи лайнар,като гледам си бая прост.Че трепаа бащи.Ми после ти е бедна фантазията каво че се случи.Банскалиите си кротуваа никой не ги закача и тия не се закачаа с никои.Да ти обясна само
Кадев Мършев публикува:
07 Декември 2021 | 12:08
Кадев да каже как му треперят малките топчи като се види с Ване и Дане Джипсо. Кляка и се надупва по УСТАВ. Они права що права по го пущаа да бега. После по цял ден прав стои в общинята и охка. Те тава е Кадев. Сандо Тротинтката и той го язи Кадев от време на време ма оня не пищи толкоз явно с малечок го надяват.
.. публикува:
07 Декември 2021 | 11:48
Хубаво сте погнали наркомафията, ама гаржо кога? Едно че цял свят знае за наркотичните му работи едно че немаше май развръзка с изнасилвания та му по софия и Бог знае още къде.... Айде едно по едно изкарвайте на яве и всеки според заслугите му. Справедливи да са съдебните дела
Райна публикува:
07 Декември 2021 | 11:46
Iliqn e slaboumen i prilicha na bavno razvivasht se ama nema veche nikoi drug ne ostana da me iska
Valentin публикува:
07 Декември 2021 | 11:45
Убийци, а от Банскалий по прости нема , шо се страхувате от тия чиосове , най фного да утрепаа и вашите бащи , Данйо се прави на мъж бие Рашевия Че му ебе Райна
Смях публикува:
07 Декември 2021 | 10:15
Георги Кандев и Бойко Рашков ще ги оправят тия братя не е кой знае какво не са решили не са ги умаали
Гарга публикува:
07 Декември 2021 | 09:41
Се е време и на оне Дане Рисчов дилар да гото вред всичко
Христо публикува:
07 Декември 2021 | 09:24
Браво!Поздравления за смелостта!Но защо мълчат банскалии?!
oshce malko публикува:
07 Декември 2021 | 09:06
gergata e patron i kato izleze shce ima sopole po bratchqta ima vreme ako ne dojdat tuka v zatvora pri bai stavri i macureviq nemojaa da napravat deputat sa trebuva i resto

Добавете Вашия коментар

TOP