Напрежение в различни части на столицата в петък вечер

09 Март 2024 | 08:50
0 коментара
Криминално
България
Напрежение в различни части на столицата в петък вечер

Напрежение в различни части на столицата в петък вечер. Около 20 ч. възникна конфликт в Центъра за бежанци в „Овча купел", а причината се оказва жена.

"По последните данни, които имаме, става въпрос за битов инцидент. Две момчета се сбиват, прераства в конфликт между повечето. След побоя е подаден сигнал в МВР. При реакцията на властите бежанците се разпръскват", заяви пред NOVA директорът на регистрационно-приемателния център Милена Методиева. 

Полицията в София изяснява случай на побой над студенти по медицина от Пакистан с английско гражданство. Инцидентът е станал снощи на столичния булевард "Витоша".

По първоначална информация той е станал около 21 часа в петък. Тогава няколко млади мъже са нападнали група студенти с гражданство от Великобритания, но са с произход от Пакистан. Двама чужденци са откарани в Пирогов с леки наранявания, съобщи БНР.

Причината за нападението не е ясна. До късно снощи екипи на полицията в столицата са опитвали да издирват камери, които са заснели нападението. 

Към момента обаче няма информация дали има задържани за инцидента.

По-рано през вчерашния ден в социалните мрежи се появи видеоклип, на който отново на столичния бул. "Витоша" група чуждестранни младежи нападат две момчета и едно момиче. От СДВР заявиха, че няма разследване по този случай.

По-късно българи и граждани на Великобритания с пакистански произход се сбиха на бул. „Витоша“. Двама от чужденците са закарани в „Пирогов“ с леки наранявания. 

 


 

Добавете Вашия коментар

TOP