Напрежение в ГЕРБ-Благоевград! СДС и фалшивите преференции на Георги Динев саботират старта на предизборната кампания в Пиринско

16 Юни 2021 | 12:22
13 коментара
Общество

Напрежение в ГЕРБ-Благоевград! Подкрепата на СДС към кмета на ИТН - Илко Стоянов , недоволството на членовете на ГЕРБ към Бисер Михайлов, шестата позиция на Александър Мацурев от Банско и фалшивите преференции на Георги Динев от Петрич саботират старта на предизборната кампания в Пиринско.

Най-вероятно това са част от причините да се отлага откриването на предизборната кампания в Благоевград. Ръководството на ГЕРБ в област Благоевград се опитва да сложи "РЕД В ХАОСА", като консулидира актива на партията за да напълни тази вечер зала "Скаптопара" за старта на кампанията в областния град.

СДС заби звучен шамар на ГЕРБ в Благоевград! Демократичната организация направи своя важен избор за частичните кметски избори в областния център на Пиринско, като подкрепи категорично кандидата за кмет на „Има такъв народ” - Илко Стоянов.

Ескалира напрежението в ГЕРБ-Благоевград заради манипулираните преференции в протоколите от ГЕРБ - Петрич за Георги Динев на изминалите парламентарни избори. Кандидатите за Народни представители от листата на Коалиция ГЕРБ - СДС се възмущават от "подлата постъпка" на детето на Държавна сигурност Г. Динев, който без грам съвест излъга всички участници в надпреварата за преференциален вот, и днес се нарежда отново на трето място след ексобластният управител Бисер Михайлов.

Благоевградската структура на ГЕРБ недоволства за това, че Бисер Михайлов е втори в листата, като се позовават на фактите, че той и синът му бяха кандидати на предишни избори и по нищо не показаха, че са спечелили доверието на избирателите в областта.

Съветниците на ГЕРБ в Благоевград очакваха в листата да бъдат инж. Росица Димитрова, Ивайло Златанов и Илиан Георгиев, като такова им бе и желанието, един от тримата да бе кандидат за кмет на Благоевград за предсрочните местни избори, които ще се проведат на 27 юни тази година.

Голямо недоволство има и от Кандидата за депутат от Банско Александър Мацурев, който е нареден едва на шесто място в листата, въпреки голямият резултат от 6515 преференции, благодарениие на Кокаиновите крале от Банско, които по думите на благоевградската общественост купуваха гласове в цялата област. На негово име вече са кръстени циганските махали в Благоевград и Гоце Делчев - "МАЦУРЕВА МАХАЛА".

Припомняме, че протоколите дадени на застъпниците на политическите опоненти от изборните секции в община Петрич бяха с видимо различни цифри със сканираните протоколи публикувани на сайта на РИК-Благоевград.

Според източник на Pirinsko.com поправките в протоколите са правени в автобуса преди предаването на изборните книжа в РИК - Благоевград. Видимите поправки са преувеличавани в преференциите на кандидатат в листата на Коалиция ГЕРБ - СДС под № 103, а именно депутатът Георги Динев. По смисъла на наказателния кодекс има извършени документни престъпления от председатели, зам.-председатели и членове на над 40 (СИК) от община Петрич, които след манипулация върху протоколите са поставили своите подписи.

"Георги Динев не трябва да бъде депутат, той има истински едва две хиляди префренции. Освен, че са му надписвани, са изземвани преференции и от други участници в листата", коментира пред Pirinsko.com кандидат от гражданската квота в листата на Коалиция ГЕРБ - СДС.

Още по малко са интересни протоколите в ромската махала на Петрич, която вече са кръстили петричани "ДИНЕВА МАХАЛА". В "ДИНЕВАТА РОМСКА МАХАЛА" младежите на ГЕРБ-Петрич изфабрикуваха на 100% протоколите в полза за Георги Динев.

ПП ГЕРБ-Благоевград ще открие днес, 16 юни 2021 г. (сряда), от 19.00 ч. в зала „Скаптопара“ в Благоевград предизборната си кампания за парламентарните избори. На събитието ще бъдат представени кандидатите за народни представители на партията за Благоевградски многомандатен избирателен район. Предвидени са всички противоепидемични мерки, за да се спазят изискванията на здравните власти.

Ето и пълната листа с кандидати за народни представители на коалиция „ГЕРБ-СДС” в 1 Многомандатен избирателен район:

1. Росен Димитров Желязков – юрист

2. Бисер Николов Михайлов - юрист

3. Георги Запрев Динев - инженер, икономист

4. Стоян Костадинов Стоев - мениджър

5. Д-р Емил Серафимов Тончев - лекар

6. Александър Иванов Мацурев - икономист

7. Никола Любенов Джингаров - педагог

8. Наташа Атанасова Стоянова - инженер-агроном

9. Николая Валентинова Илиева - архитект

10. Елена Димитрова Ташкова - компютърен инженер

11. Николай Стоянов Стоянов - предприемач

12. Мехмед Юсуф Мюхтар - икономист

13. Атанас Кирилов Чолаков - предприемач

14. Никол Янкова Тимева – Митрева - педагог

15. Ваня Кирилова Гатдерова - културулог

16. Любомир Валентинов Богоев - филмови изкуства и монтаж

17. Георги Иванов Матеев - педагог

18. Мартин Петров Златарски - студент по фармация

19. Александър Николаев Петков - филолог

20. Михаил Георгиев Тонков - предприемач

21. Ангел Димитров Шопов – педагог

22. Стефан Апостолов Апостолов - финансист

Ето и само част от подправените протоколи в полза на Георги Динев.

Пирова победа на ГЕРБ в Пиринско! Фалшив депутат ли е Георги Динев? снимка 1Пирова победа на ГЕРБ в Пиринско! Фалшив депутат ли е Георги Динев? снимка 2Пирова победа на ГЕРБ в Пиринско! Фалшив депутат ли е Георги Динев? снимка 3Пирова победа на ГЕРБ в Пиринско! Фалшив депутат ли е Георги Динев? снимка 4Пирова победа на ГЕРБ в Пиринско! Фалшив депутат ли е Георги Динев? снимка 5

 
 

Добавени коментари

оБИЧАМ ТЕ публикува:
17 Юни 2021 | 13:07
Бриндо като мъртвец ходиш по залата, усещаш ли как некролога ти се подава от джоба??
оБИЧАМ ТЕ публикува:
17 Юни 2021 | 13:07
Бриндо като мъртвец ходиш по залата, усещаш ли как некролога ти се подава от джоба??
оБИЧАМ ТЕ публикува:
17 Юни 2021 | 13:06
Бриндо като мъртвец ходиш по залата, усещаш ли как некролога ти се подава от джоба??
защо публикува:
17 Юни 2021 | 08:07
бръчков защо пак го бута на динев та всички видеха и знаят че петрич не го иска
Спас публикува:
16 Юни 2021 | 20:19
Томов е тай-доброто лице за кмет! Човек с чест,достойнство и интелект !
123 публикува:
16 Юни 2021 | 16:23
Не е проблем Динев, а Стефи читанката. Стефи и Поля вече работят за илко и слави.
Симпатизант публикува:
16 Юни 2021 | 15:17
Г-н Мацурев има ли организиран превоз за довечера за Благоевград?
Петя публикува:
16 Юни 2021 | 15:04
Така и с Мацуревия-има само към 1800 гласа в Община Банско , а пък го искараха че има 6000 гласа. От къде ли незнам????Такива хора не заслужават да са депутати!!!!.На България и е нужна честни хора е на лъжеподобни маймуни...
Лили публикува:
16 Юни 2021 | 14:32
ГЕРБ не слага в листите честни и почтени хора, а само доказано алчните и болни за влас тулупи! Златанов, Росица и Илиянчо - вън!
латинов публикува:
16 Юни 2021 | 13:58
кашкавало ке купува ле гласове за мацурев питам за мите кръстев алчния полицай
мартин публикува:
16 Юни 2021 | 13:56
сдс вмро герб никои не иска доне тоя мишок ако знае как ке го постеле албина немам думи доне и ти и томов и марков и милев се махайте от града вие сте срам за града бе смешници! кмет на града ще бъде жена!
_!_ публикува:
16 Юни 2021 | 13:11
Новаков каква е истинската причина да отложите кампанията не тази за пред медиите. Защо в никоя друга област ГЕРБ не отложи кампанията?
kiril krastev публикува:
16 Юни 2021 | 12:52
tova e kraq i teq myrshi go znaqt i za tova drapat kato ludi da vlezat pak

Добавете Вашия коментар

TOP